UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘GÜNEŞİN KIZI’ HANDE ERÇEL'DEN SELİN’E DUYGUSAL VEDA!..

‘GÜNEŞİN KIZI’ HANDE ERÇEL'DEN SELİN’E DUYGUSAL VEDA!..

 ‘GÜNEŞİN KIZI’ HANDE ERÇEL'DEN SELİN’E DUYGUSAL VEDA!..

 Kanal D ekranlarında 39. bölümle final yapan Güneşin Kızları dizisinin güzel oyuncusu Hande Erçel, diziye duygusal bir yazıyla veda etti.

Ekranlarda fırtınalar kopartan Güneşin Kızları dizisi, tartışmalı bir şekilde final yaptı. Dizinin fanatikleri haftalarca dizinin bitmemesi için sosyal medya kampanyaları düzenlese de sevilen dizi final bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin sevilen oyuncularından, Selin karakterini canlandıran Hande Erçel ise duygu dolu bir mesajla dizideki karakterine veda etti. Hande Erçel'in mesajı şöyle:

Selin Yılmaz, 17 oldum seninle 13 oldum bazen de 30 oldum ama en önemlisi 18 oldum seninle,yine yeniden.. Paylaştık seninle. Kahkahalar attık,ağlaştık. Düştük yenildik,yendik. Ve bugün ayrılıyoruz. Hoşçakal koca gözlü kız,aşık kal..

Kanal D'de yaz dizisi olarak başladıktan sonra yakaladığı reyting başarısıyla yeni sezonda da devam eden ve oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunan Güneşin Kızları dizisi için, Kanal D yönetimi sürpriz bir şekilde final kararı almıştı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13