UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK SİNEMASININ ALTIN ÇOCUĞU 80. YAŞINI KUTLAYACAK!..

TÜRK SİNEMASININ ALTIN ÇOCUĞU 80. YAŞINI KUTLAYACAK!..

TÜRK SİNEMASININ ALTIN ÇOCUĞU 80. YAŞINI KUTLAYACAK!..

Türk Sinemasının “Altın Çocuk” lakaplı ünlü sanatçısı Göksel Arsoy 80. Yaşını Bakırköy’de kutlayacak.

Bakırköy’ün yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan Göksel Arsoy; Bakırköy Belediyesi ve Bakırköylü Sanatçılar Derneği(BASAD)  işbirliği ile Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde(Ataköy 9. 10. Kısım)  20 Mart-Pazar akşamı saat 20.00’da  düzenlenen geceyle 80. Yaş kutlamasında Bakırköylülerle bir araya gelecek.

1957 yılında evinin yakınındaki Yeşilköy(Atatürk)  Havalimanı’nda çalışırken Sırrı Gültekin’in yönettiği Kara Günlerim filmi ile sinema hayatı başlayan Göksel Arsoy 68 filmde önemli roller aldı.

1966 yılında rol aldığı  “Altın Çocuk” filminden  sonra   “Altın Çocuk” olarak anılmaya başlanan Göksel Arsoy’un 80. Yaş kutlama programını tiyatro ve sinema sanatçısı  Gülsen Tuncer sunacak.

Programda sırasıyla; BASAD Başkanı İlhan Gülek’in konuşması, Göksel Arsoy’un filmlerinde kesitler gösterimi, Dostları Göksel Arsoy’u anlatıyor bölümü, BASAD TSM Korosu mini konseri, hediye/plaket sunumu, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun konuşması, Göksel Arsoy’un konuşması yer alacak.

Ayrıca programın ardından Vadullah Taş Koleksiyonu’ndan “Film Afişleri Sergisi” de açılacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,” Bakırköyümüzün yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan Göksel Arsoy’un  80. Yaş kutlamasında büyük Bakırköy ailesi olarak kendisiyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİlhan Gülek  Göksel Arsoy