UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

USTA OYUNCU AMELİYAT GEÇİRDİKTEN SONRA KİMLERE SİTEM ETTİ?.. İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

USTA OYUNCU AMELİYAT GEÇİRDİKTEN SONRA KİMLERE SİTEM ETTİ?.. İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

USTA OYUNCU AMELİYAT GEÇİRDİKTEN SONRA KİMLERE SİTEM ETTİ?.. İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Yalçın Menteş 90’lı yıllarda ekranların ve tiyatro sahnelerinin güldüren yüzüydü. Tatlı Kaçıklar adlı sevilen bir dizide Mehmet Ali Erbil'le birlikte seyirci karşısına çıkmış ve milyonların gönlünü fethetmişti.

Usta oyuncu bir türlü kurtulamadığı alkol batağı yüzünden 2013 yılında bacağını kaybetti. Kangren olan Yalçın Menteş'in bacağı kesildikten sonra hayatı hiç de kolay olmadı. Uzun yıllar evli olduğu eşinden boşanan ve ardından felç geçiren Yalçın Menteş tüm borç sıkıntısı da yaşadı.

Eski eşinin manevi desteğiyle hayata tutunan karı kocanın borçlarını kapatamadıkları için evlerine haciz geldi.

Usta oyuncu Yalçın Menteş, Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu.

"İnsanlardan yardım istedim diye herkes kayboldu" diyen Yalçın Menteş, stüdyoya girer girmez gözyaşlarına hakim olamadı.

Programda dikkat çekici açıklamalar yapan Yalçın Menteş, "Ameliyat olduğumdan beri uzun zaman sonra ilk kez televizyona çıktım onun için duygulandım. Ben bu hale geldim ama bana kimse 'Neden içtin ya' diye yargılayamaz. İçki içerken etrafımda 500 kişi vardı hastalandım 200 kişi kaldı şuanda hayatımda toplasan 5 kişi yok. Bana boşandığım eşim bakıyor, çok sağlıklıyım şimdi sağlığım yerine geldi, 56 yaşındayım. Ameliyat öncesi ve sonrasında yaklaşık 5 yıldır ekranlardan uzak kaldım. Uzak kaldığım için maddi sıkıntılar çekiyorum" diye konuştu.

Yapımcılardan iş isteyen Menteş, "Çok kırgın olduğum kimseler var ancak isim veremem, tanıyorsunuz" dedi.

Yalçın Menteş'in 35 yıldır beraber olduğu eski eşi Birhan Hanım telefonla yayına bağlandı ve "Yalçın beni çok üzdü ancak hastalık zamanı hesap zamanı değil" açıklamasını yaptı.

Yalçın Menteş ise eski eşine ilk kez canlı yayında "Seni Seviyorum" dedi.

Önceki yıl şeker hastalığı nedeniyle bacağı kesilen usta oyuncu Yalçın Menteş, canlı yayında kimleri vefasızlıkla suçladı?

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyalçın menteş  ameliyat