UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AMMAR 2: CİN İSTİLASI” VİZYONA GİRMEK İÇİN GÜN SAYIYOR!..

“AMMAR 2: CİN İSTİLASI” VİZYONA GİRMEK İÇİN GÜN SAYIYOR!..

“AMMAR 2: CİN İSTİLASI” VİZYONA GİRMEK İÇİN GÜN SAYIYOR!..

2014 yılında ülkemizde ilk defa Holywood animasyon teknikleri kullanılarak çekilen Ammar: Cin Tarikatı filminin devamı olan Ammar 2: Cin İstilası vizyona çıkmak için gün sayıyor. Senaryosunu Alper Kıvılcım’la birlikte yazan Yönetmen Özgür Bakar, Ammar filmleri serisinin gerçek olaylardan yola çıkmanın ötesinde hakikatleri beyaz perdeye aktaracağını, bu sefer korku severlerin rüyalarına girmekle kalmayıp ilk defa bir çok gerçek görüntüyü montajlamadan yayınlamaya hazırlandıklarını ifade etti.

Fransa, Almanya, Belçika ve Hollanda’daki çekimleri tamamlanan Ammar 2: Cin İstilası filminin Türkiye çekimleri de tamamlanmak üzere. Paris Kültür Sanat (PKS) oyuncularının, yabancı oyuncuların, yabancı medyumların ve Paranormal konularda uzmanların yer aldığı görüntüler dış ülkelerde tamamlandı. Louvre Müzesi, Kafatası Müzesi, Tour Eiffel, Notre Dame Klisesi, Lahey Sarayı, Old Rotterdam, Belçika Ormanları gibi mekanlarda yapılan çekimlerle gerçeğin peşine düşen film ekibi, şahit oldukları Cin İstilası dehşetini sinema salonlarına aktarmak için heyecan içindeler.

Türk-Fransız Ortak Yapımı olarak tasarlanan filmin Yapımcısı Sami Dündar, ilk filmin çekimlerinden sonra bir çok telefon, mesaj ve posta yoluyla kendilerine ilginç görüntülerin ulaşması üzerine Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım’la birlikte aldıkları karar neticesinde bu görüntüleri sinema salonlarında izletmeye karar verdiklerini söyledi.

17 Haziran 2016 tarihinde Fransa ve Hollanda ile aynı anda Türkiye’de vizyona girecek olan Ammar Cin İstilası filminin ilk afişi de ortaya çıktı.

 

AMMAR CİN İSTİLASI FİLMİNİN KONUSU ŞU ŞEKİLDE;

Ammar filmlerinin ilki Ammar: Cin Tarikatı, 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup genç tarafından tez konusu olur. Feride ve Mustafa'nın şüpheli ölümünü araştırmak üzere bir belgesel hazırlamaya karar verirler. Olaya karışmış gerçek kişilerle görüşüp Fransa, Hollanda, Belçika’ya kadar gidip araştırmalarını tamamladıktan sonra son olarak Sivas’ta gerçek izlere ulaşırlar. Polisin kapattığı dosyanın Cinlerle bağlantılı olduğuna kesin olarak inanırlar. Olayın detayları derinleştikçe içinden çıkılmaz bir labirente düşerler. Dehşet verici olayları tüm gerçekliği ile kaydetmiş olurlar. Film, bu gerçek olayların kaydedildiği kasetten oluşmaktadır.  

FİLMİN TEKNİK EKİBİ;

Yönetmen: Özgür Bakar, Yapımcı: Sami Dündar, Senaryo: Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım, Müzik: Ercüment Vural, Yapım: Sami Dündar Film Yapım, Dağıtım: Mars Dağıtım

FİLMİN OYUNCU KADROSU;

Özlem Polat, Cem Aksakal, Balamir Emren, Buse Narcı, Buse Popara, Ali İnan, Doue Serge, Christy Taner, Rudy Vidal Frendo

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERammar cin istilası  hollywood