UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AİLESİNİ KAYBEDEN FİLİSTİNLİ AHMED'İN REAL MADRİD RÜYASI GERÇEK OLDU!..

AİLESİNİ KAYBEDEN FİLİSTİNLİ AHMED'İN REAL MADRİD RÜYASI GERÇEK OLDU!..

AİLESİNİ KAYBEDEN FİLİSTİNLİ AHMED'İN REAL MADRİD RÜYASI GERÇEK OLDU!..

Yahudi yerleşimcilerin kundakladığı evde ailesini kaybeden Filistinli çocuk Ahmed Devabişe, davetli olarak geldiği Madrid'de Real Madrid Kulübünün tesislerini dolaşıp, idolü Cristiano Ronaldo başta olmak üzere tüm futbolcularla tanıştı.

Batı Şeria'nın Nablus kentinde geçen yıl Yahudi yerleşimcilerin kundakladığı evde ailesini kaybeden ve sağ kurtulabilen tek kişi olan 5 yaşındaki Filistinli çocuk Ahmed Devabişe'nin Real Madrid rüyası gerçek oldu.

Real Madrid Kulübünün davetlisi olarak Madrid'e gelen ve basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretle ilgili alınan bilgilerde, Ahmed'in İspanyol ekibinin antrenman tesislerini dolaşıp, futbolcularla tanıştığı bildirildi.

Filistinli Ahmed'in, büyük hayranlık duyduğu Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ile tanışırken çok heyecanlandığı kaydedildi. Real Madridli futbolcuların imzaladığı bir forma hediye edilen Ahmed'in kulüp ziyaretini Santiago Bernabeu Stadı'nı dolaşarak tamamladığı ifade edildi.

Ahmed'e Real Madrid'i ziyaretinde dedesi, Filistin Futbol Federasyonundan bir yetkili ve Filistin'in Madrid Büyükelçisi Musa Odeh'in eşlik ettiği aktarıldı.

İspanyol kulübü, Filistinli çocuğun "hayatında asla unutamayacağı bir gün yaşadığını" belirtti.

Nablus kenti yakınlarındaki Duma beldesinde geçen yıl 31 Temmuz sabahı meydana gelen ve uluslararası toplumda büyük infiale yol açan saldırıda, Yahudi yerleşimciler tarafından kundaklanan bir evde bulunan Devabişe ailesinden 18 aylık bebek olay yerinde, anne Riham ve baba Saad ise hastanede hayatlarını kaybetmişti. Kundaklama olayından tek sağ kurutulan Ahmed ise vücudunun yüzde 60'ı yanmış olduğundan uzun süre hastanede tedavi görmüştü.


 AA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfilistin  batı şeria  real madrid