UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MICROSOFT'TAN İSTEM DIŞI WINDOWS 10 GÜNCELLEMELERİ KONUSUNDA AÇIKLAMA GELDİ!..

MICROSOFT'TAN İSTEM DIŞI WINDOWS 10 GÜNCELLEMELERİ KONUSUNDA AÇIKLAMA GELDİ!..

MICROSOFT'TAN İSTEM DIŞI WINDOWS 10 GÜNCELLEMELERİ KONUSUNDA AÇIKLAMA GELDİ!..

Microsoft'tan, istem dışı Windows 10 güncellemeleri konusunda resmi bir açıklama geldi.

Hatırlanacağı gibi buradaki haberimizde, sizlere Windows 10 güncellemesinin istek dışı olarak bilgisayarlara yüklendiğinden bahsetmiş ve bu durumun, pek çok kullanıcının tepkisini çektiğini iletmiştik.

Microsoft ise, Windows 7 ve 8 yüklü bilgisayarların, kullanıcıların onayı olmadan Windows 10'a yükseltilmesi konusunda resmi bir açıklama yaptı. Açıklamayı, noktasına virgülüne dokunmadan, olduğu gibi yayınlıyoruz:

"Windows 10 Güncelleme Açıklaması.

Daha kişisel ve güvenli bir deneyim sunan Windows 10, Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ücretsiz olarak yapılabilen güncelleme işlemini isteyen kullanıcılar kapatabiliyor. Bireysel kullanıcılar kontrol panelinde bulunan Bildirim Merkezi'nde (Notification Center) yer alan Güncelleme Ayarları'nı istedikleri zaman kapatarak güncellemeleri erteleyebilirler veya kapatabilirler.

Kurumsal kullanıcılar ise Grup İlkesi (Group Policy) ayarlarından ya da Güncelleme İptali registry seçeneğinden güncellemeyi iptal edebilirler. Microsoft, en iyi ve en güvenli deneyimi yaşamak için Windows 10 işletim sistemine geçişi öneriyor."

CHIP

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwindows 10  açıklama