UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. CENGİZ SEMERCİOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU VE ÖMÜR GEDİK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. CENGİZ SEMERCİOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU VE ÖMÜR GEDİK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. CENGİZ SEMERCİOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU VE ÖMÜR GEDİK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Cengiz Semercioğlu - Hürriyet Kelebek

YAVUZ BİNGÖL YİNE TEHLİKELİ SULARDA

Geçen gece TRT’de Atletico-PSV maçını izlerken “Sevda Kuşun Kanadında” adlı bir dizinin tanıtımına denk geldim. Baktım Yavuz Bingöl oynuyor. Baktım sağcılar-solcular çatışıyor, baktım dönem dizisi. Sonra internetten konusunu öğrendim. 68 kuşağını anlatıyormuş. Gençlerin, dönemin egemen güçleri tarafından nasıl manipüle edildiğini, sağ-sol çatışmasına girmek istemeyen bir avuç gencin provakasyonlara direnişini ele alıyormuş. Eyvah dedim, Yavuz Bingöl yine tehlikeli sularda. Malum dönem dizisi çekmek, hele sağ-sol çatışmalarının aktarıldığı bir dönemi çekmek risklidir, kimseye yaranamazsın. Dikkat et Yavuz, bu kez de solcuları kötü gösteriyor diye solcu arkadaşlarından dayak yiyebilirsin.

Yüksel Aytuğ – Sabah Günaydın
NERESİNDEN NASIL ÖPMELİ?..

RTÜK (Radyo Televizyon Üst Kurulu) Star TV'de yayınlanan Big Brother yarışmasına 'Toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olması' nedeniyle ceza verdi. Cezanın gerekçeli kararında, 'Yarışmacıların birbirlerini yanağından şehvetle öptüğü ve yer yer mıncıkladığı' ifade edildi. Kararın detayları şöyle:
'Star TV'de yayın yapan Big Brother Türkiye adlı reality show'da, sekiz kadın, sekiz erkek, toplam 16 kişi bir evde yaşayıp yarışıyorlar. Yayında, Onur ile Seda arasındaki yakınlaşmayı konu alan bir VTR yayınlanmıştır. Bu, Onur'un Seda'yı sık sık öpmesini, kucaklamasını ve yer yer mıncıklamasını içermektedir. Gökçen'in oturduğu ortamda Arsel'in İdil'i kendisine doğru çekerek yanaklarına öpücük kondurmasına müteakiben, Onur'un Seda'yı kendisine çekerek şehvetli bir biçimde yanağından öpmesi gösterilmiştir.'

Sina Koloğlu – Milliyet Cadde
‘ASLINDA HİÇBİR ŞEY OLMADI’ EKRANI...
Acılardan bıkan halkımız, Sabah yemek ve evlendirme programlarına bir gün aradan sonra kavuştu. Adaylar ve sunucularımız siyah elbiseler giyinmişlerdi. Evlilik programlarında, Ömür’ün başkalarıyla mesajlaşması Özlem ve görümce adayının tartışmasına neden olma hali siyah bir renkte bizlere sunuluyordu. Yine siyah elbiseler eşliğinde 31’inci talip gelmişti Nevruz Hanım’a. ‘Sakın Kaçırmayın’ programı Beyaz TV’de “Bombanın patladığı gece eğlence programının birinci olmasına ne diyorsunuz?” diye anket yapmıştı. İki şık koymuş:
“İnanmıyorum” ve “Normal.”
Normal olarak görenlerin oranı yüksek. Şaşıranların da, normal diyenlerin de oturup seyrettiği programlar bunlar. Salı günü normale döndük işte. Akşam dizilerimizde hazırdı, onları da izledik.   

Ömür Gedik - Hürriyet Kelebek
TARKAN ŞAŞIRTTI…

Albüm kapağında yazan isim Tarkan da olsa, kimse bu devirde bir Türk sanat müziği albümünün bu kadar talep göreceğini tahmin etmiyordu. Tarkan’ın Ahde Vefa adlı albümü altı günde 150 bin adet dağıtım rakamına ulaştı. Dijitalde ise ilk 15 gün sadece iTunes’a açıldı ve ilk haftasında 7 bin 543 adet satıldı. Bunlar son beş yılın en iyi rakamları. Üstelik bu albümün bir klibi de yok. iTunes ilk kez yurt dışında 30’dan fazla ülkede bir Türk sanatçı için banner ve tanıtım yapıyor, bu tanıtım dünya starlarına yapılanla aynı. Bunlar olurken Tarkan ne yapıyor diye merak ettim tabii ve DMC Genel Müdürü Samsun Demir’e sordum. Albümün çıktığı gün Almanya’dan Hit ve DMC yetkililerini arayıp ilk tepkileri sormuş ve başarılı dağıtım, satış rakamlarından çok mutlu olmuş. 100 bini geçtiği haberi üzerine kurduğu cümle ise aynen şöyle: “Demek ki özlemişler, ne güzel...” 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları