UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALMANYA’YA DÖNECEĞİ KONUŞULAN MERYEM UZERLİ BU İDDİALARI NASIL ÇÜRÜTTÜ?..

ALMANYA’YA DÖNECEĞİ KONUŞULAN MERYEM UZERLİ BU İDDİALARI NASIL ÇÜRÜTTÜ?..

ALMANYA’YA DÖNECEĞİ KONUŞULAN MERYEM UZERLİ BU İDDİALARI NASIL ÇÜRÜTTÜ?..

Başrolünde olduğu ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisi için erken final kararı alınmasının ardından Almanya’ya döneceği konuşulan Meryem Uzerli, bu iddiaları çürüttü. Kızını anaokuluna yazdıran ünlü oyuncu, iki yıllık kira kontratı yaptı.

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yıldızı parlayan Meryem Uzerli, ani bir kararla Almanya’ya dönmüştü. Tükenmişlik Sendromu yaşadığını açıklayan ünlü oyuncu, uzun süre ekrandan uzak kalmıştı. Setlere ‘Annemin Yarası’ filmiyle geri dönen ünlü oyuncu ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisi için Türkiye’ye yerleşmişti. Ancak Uzerli’nin dizisi istenilen başarıyı elde etmeyince erken final yapılmasına karar verildi. Bu kararla birlikte Uzerli’nin de yeniden Almanya’ya döneceği iddia edildi.  

AŞKI İÇİN KALACAK

Ünlü oyuncu, iddiaların aksine kızı Lara’yı Türkiye’de anaokuluna yazdırıp oturduğu ev için iki yıllık kira kontratı imzaladı. Yakın çevresine Türkiye’de yaşamaktan mutlu olduğunu söyleyen ünlü oyuncunun yaz boyunca kızıyla tatil yapacağı ve gelen senaryoları değerlendireceği öğrenildi. Bir süredir Alp Özcan adlı işadamıyla aşk yaşayan Uzerli’nin, Türkiye’de kalmaya karar vermesinde bu ilişkinin de etkili olduğu konuşuluyor.

Sinem VURAL / HÜRRİYET     

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13