UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

25 GÜN ÖNCE PARİS’TE DÜNYA EVİNE GİREN KIVANÇ TATLITUĞ İLE BAŞAK DİZER’İN EVLİLİKLERİ İSTENMEYEN SONLA KARŞI KARŞIYA MI?..

25 GÜN ÖNCE PARİS’TE DÜNYA EVİNE GİREN KIVANÇ TATLITUĞ İLE BAŞAK DİZER’İN EVLİLİKLERİ İSTENMEYEN SONLA KARŞI KARŞIYA MI?..

25 GÜN ÖNCE PARİS’TE  DÜNYA EVİNE GİREN KIVANÇ TATLITUĞ İLE BAŞAK DİZER’İN EVLİLİKLERİ İSTENMEYEN SONLA KARŞI KARŞIYA MI?..

Genç kızların gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer 19Şubat’ta Paris’teki Türk Büyükelçiliği’nde dünya evine girdi. Törene Tatlıtuğ’ un annesi Nurten Tatlıtuğ katılmadı. Gerekçe olarak Nurten Hanım’ın sağlık sorunları gösterildi fakat çiftin yakın çevresi ‘Oğlunun Başak Dizer ile evlenmesine razı olmadığı için düğüne katılmadı’ dendi. Nurten Hanım’ın Başak Dizer’i istememe gerekçesi de ünlü stilistin daha önce başından bir evlilik geçmiş olması gösterildi.

‘ÇİRKİN DUL’ DEDİLER  

Sosyal medyada Kıvanç Tatlıtuğ hayranları da Başak Dizer’e karşı ağır ithamlarda bulundu, ‘Çirkin dul' gibi yakıştırmalar yaptı. Tüm bunlar karşısında ikisi de sessizliğini korudu. Fakat dikkat çeken nokta yeni evli çiftin hiç bir arada görülmemesi oldu. Önceki gün ‘Gelin ortalıkta yok’ başlığıyla haber yaparak Başak Dizer ’in neden görülmediğini sormuştuk. Hemen ertesi gün Akmerkez’de birlikte görüntülendiler. Fakat ona ‘birlikte’ denirse!   

GÖRENLER ŞAŞIRDI  

Ünlü çift birbirinden metrelerce mesafe uzaklıkta ayrı yürüyor, hiç konuşmuyordu. Hatta Başak’ın gözleri nemli,, Kıvanç’ın yüzü de öfkeliydi. Onları görenler ‘ Ayrılık yakındır’ şeklinde yorum yaptı.

GÜNEŞ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13