UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNTERNETE BAĞLI OLDUKÇA İNDİRMENİZE GEREK KALMAYACAK!..

İNTERNETE BAĞLI OLDUKÇA İNDİRMENİZE GEREK KALMAYACAK!..

İNTERNETE BAĞLI OLDUKÇA İNDİRMENİZE GEREK KALMAYACAK!..

Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda (GDC) duyurulan yenilikler arasında Google'ın, oyunların 10 dakikalık demolarının akıllı telefonlarda indirilmeden oynananabilir olması yer alıyor. Google, oyun oynamayı seven akıllı  telefon kullanıcılarının hoşuna gidecek bir yenilik getirdi. Kullanıcıların oyunları akıllı telefonlarına yüklemeden 10 dakika boyunca deneyebilecekleri bu sisteme 'Search Trial Run Ads' adı verildi.

Wİ-Fİ İLE İNTERNETE BAĞLANMAK GEREKİYOR

Önümüzdeki günlerde aktif hale getirilmesi planlanan sistemi kullanmak isteyen kullanıcıların, akıllı telefonlarını Wi-Fi üzerinden internete bağlamaları gerekiyor.

Google'ın konferansta tanıttığı bir diğer özellik ise Video Recording API. Geliştiriciler bu yenilik sayesinde geliştiridikleri oyunlara video kayıt etme özelliğini ekleyebilecekler. Oyuncular da isterlerse oynadıkları oyunları kaydedip video paylaşım sitelerinde paylaşabilecekler. Ancak bu özelliğin aktif hale gelmesinin Nisan ayını bulması bekleniyor.

KALİTELİ OYUNLAR OLACAK

Google, Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda  Google Play'e 'Indie Corner' adında bir bölüm açılacağını ve bu bölümde kaliteli içeriğe sahip oyunları sergileceğini belirtti. Yani oyun geliştiricilerinin ürettiği içerik ne kadar kaliteli olursa  Google'da bu oyuna daha çok önem vererek oyunu ön plana çıkaracak.  Google'ın bu hamlesiyle arama sonuçlarında benimsediği 'Alakalı Kaliteli İçerik' anlayışını  Google Play'de de benimsediğini görüyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwifi  google play  oyun