UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZELLİKLERİYLE VE YAKIŞIKLIKLARIYLA HAYRANLIK UYANDIRAN ÜNLÜLER KENDİLERİNDE HANGİ KUSURLARI BULUYOR?..

GÜZELLİKLERİYLE VE YAKIŞIKLIKLARIYLA HAYRANLIK UYANDIRAN ÜNLÜLER KENDİLERİNDE HANGİ KUSURLARI BULUYOR?..

GÜZELLİKLERİYLE VE YAKIŞIKLIKLARIYLA HAYRANLIK UYANDIRAN ÜNLÜLER KENDİLERİNDE HANGİ KUSURLARI BULUYOR?..

Magazin dünyasının ünlü isimlerini kusursuz olarak niteleyebilir hatta imrenebilirsiniz. Ekranlarda her ne kadar kusursuz güzellikleriyle hayranlık uyandırsalar da onlarında kusurları var.  İşte birbirinden ünlü isimlerin hiç bilmediğiniz kusurları.

Fahriye Evcen'in ise derdi fiziği ile değil sesiyle.. ünlü oyuncu, berrak olmadığı, çatlak çıktığı sesini sevmiyor.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ, ayaklarının kocaman olmasından dolayı kendisini komik buluyor.

Bir dönem Kanal D ekranlarına damgasını vuran  'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisindeki Aylin karakteriyle Zeynep Fara Abdullah’ın yıldızı parladı ve milyonların sevgisini kazandı. Güzel oyuncu birçok kişiye göre kusursuz olabilir ama kendisi kulaklarının büyük olduğunu düşünüyor.

Murat Boz’un kilolarıyla başı hep dertteymiş. Gençlik yıllarında hiç yakışıklı olmadığını düşünen ünlü şarkıcı, aşırı zayıf olduğu için bir dönem komplekse girmiş.  Murat Boz, artık o kompleksleri aşmış görünüyor.

Beren Saat’in kendisinde bir kusur bulduğunu söylersek ne dersiniz?  Ona göre en büyük kusuru dişleri.  Güzel oyuncu, ön dişlerinin arasındaki boşluktan hoşnut değil. Yine de Beren Saat aradaki boşluğu kapatmak için dişlerine müdahale ettirmiyor.

Azra akın, 2002 yılında Türkiye güzeli ardından da aynı yıl dünya güzeli seçildi.  Azra Akın’ın güzelliğini dünya tescilledi ama o kendisinde kusur buluyor.  Ünlü güzel, çekik gözlerinden ve dişlerinden şikayetçi.

Yeni nesil’in ayak numaralarının 40 ve üstü olduğuna bakmayın. Eskiden bayan ayakkabıları en fazla 39 numaraya kadardı. İşte o dönemler, Demet Akbağ için tam bir kabusmuş.

Ebru Akel de kendini kusrulu bulan ünlü isimler arasında.. Ünlü sunucunun sol elinin üzerinde bir doğum lekesi bulunuyor.  Ebru Akel, bu durumu makyajla gizlemeye çalışıyor.

Hollywood yıldızlarından devam edelim.  Güzelliği, gülüşü ve bakışıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Amerikalı oyuncu Megan Fox, tek kusurunun iki elinin başparmakları olduğunu düşünüyor. Başparmakları doğuştan küt ve öteki parmaklarına oranla kısa olan Fox, bunun farkında ve saklama gereği duymuyor.

Angelina Jolie’nin bir kusuru var mı sizce?. Bize sorarsanız yok. Başarılı oyuncu dudak kenarlarındaki kırışıklıklardan rahatsız.  Jolie’nin kusurları bu kadar da değil. . Güzel oyuncu herkesin aklını başından alan dudaklarını kendisi pek beğenmiyor.

Dünyanın hayran olduğu bir başka isim ise Catherıne Zeta Jones. Başarılı oyuncu, küçük yaşlarda geçirdiği soluk borosu ameliyatının izlerini hala taşıyor.  Catherıne Zeta Jones bu izi makyaj ve kolye ile gizliyor. Yıldızın ayrıca cildinde güneş çilleri, sivilce izleri ve kocaman bir doğum lekesi de bulunuyor.

'Prety Woman' yani Julia Roberts da kendisinde kusur bulan ünlülerden. Ünlü oyuncuya göre en büyük kusuru, büyük ağzı.

Müzik piyasasını sarsan albümleri, dansları, özel yaşamı ve turneleri ile dillerden düşmeyen Madonna’nın kendisinde gördüğü en büyük kusur ise üst ön dişleri arasındaki boşluk.

UÇANKUŞ ÖZEL 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERünlülerin kusurları