UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SESİYLE, KIYAFETİYLE, SAHNESİYLE EBRU GÜNDEŞ KIBRIS'TA İZDİHAM YARATTI!..

SESİYLE, KIYAFETİYLE, SAHNESİYLE EBRU GÜNDEŞ KIBRIS'TA İZDİHAM YARATTI!..

SESİYLE, KIYAFETİYLE, SAHNESİYLE EBRU GÜNDEŞ KIBRIS'TA İZDİHAM YARATTI!..

Sahnelerin vazgeçilmez ismi Ebru Gündeş Lefkoşa Golden Tulip & Pasha otelde verdiği konserde birbirinden güzel şarkılarını bini aşkın hayranıyla birlikte söyledi.

Muhteşem ses ve ışık şovlarıyla iki saatlik canlı performans sergileyen Gündeş, vokal grubu, özel dansçıları, davulcuları, birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan orkestra elemanlarıyla 1200 kişiye unutulmaz bir nostalji akşamı yaşattı.

Golden Tulip & Pasha otelde gerçekleşen konserde Ebru Gündeş, geçen yıl kaybettiğimiz usta isim Kayahan ile ilgili konuştu, Gündeş "Kayahan'ın parçasını okumak Türkiye' de 3 isime nasip oldu. Bunlardan biri İbrahim Tatlıses, biri ben, biri de Nilüfer'di. Hayatım boyunca büyük bir onurla taşıyacağım değerdir" dedi. 


Konserinde sık sık İbrahim Tatlıses’i alkışlarla onurlandıran, yakın geçmişte hayatını kaybeden Müslüm Gürses, Kayahan ve diğer sanatçıları rahmetle anan Gündeş, dillerden düşmeyen Fırtınalar şarkısıyla başladığı konserini Türk Sanat Müziği klasikleri ve türkülerle sürdürerek son zamanların gözdesi Araftayım” la noktaladı.

Daha önce davulunu taşlarla kaplatan, hatta nota sehpasını bile özel dekore ettiren Gündeş, bu defa da orkestradaki vurmalı çalgı olan bendirleri led ışıkla kaplattı. Görselliğe, yeniliğe ve şıklığa her zaman özen gösteren güçlü yorumcu, kıyafetinde de her zaman olduğu gibi yine iddialıydı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERebru gündeş  kıbrıs