UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HABER ÇOK DİKKATİNİZİ ÇEKECEK!.. HANGİ ÜNLÜNÜN NASIL TAKINTISI VAR?.. MESELA MURAT BOZ'UN, ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN...

BU HABER ÇOK DİKKATİNİZİ ÇEKECEK!.. HANGİ ÜNLÜNÜN NASIL TAKINTISI VAR?.. MESELA MURAT BOZ'UN, ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN...

BU HABER ÇOK DİKKATİNİZİ ÇEKECEK!.. HANGİ ÜNLÜNÜN NASIL TAKINTISI VAR?.. MESELA MURAT BOZ'UN, ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN...

Misafir gittiği evde tabloları düzletmeye, çizgilere basmadan yürümeye, karşısındakinin yaptığı her hareketi yapmaya çalışanlar merak etmeyin yalnız değilsiniz. Hayranlıkla izlediğiniz ünlülerin takıntılarını öğrenince çok şaşıracaksınız.

 

Özge Özpirinçci’nin takıntısı oldukça ilginç. Dolap kapakları açıkken uyuyamayan başarılı oyuncu, kapakların sıkı sıkıya kapalı olduğundan emin olmak için yatmadan önce hepsini tek tek kontrol ediyor.

Genç kızların sevgilisi Murat Boz tam bir elma canavarı. Ünlü şarkıcı, gördüğü her elmayı yemek istiyor. Elmayı yiyememesi durumunda Murat Boz’un gözünden yaşlar geliyor. En zor anlarını ise konserlerinde hayranları tarafından sahneye atılan elmalar yüzünden yaşadığını ifade ediyor.

 

Magazin dünyasının vazgeçilmezlerinden biri olan Demet Akalın, sahneye çıkmadan önce kulisinin her tarafına nazar boncuğu serpiştiriyor.  Ünlü şarkıcının, odasında nazar boncuklarını görmeden sahneye rahat çıkamadığı söyleniyor. Anlayacağınız, kendileri kem gözden pek bir korkuyor.

 

Eski manken Demet Şener Kutluay’ın tırnaklarını uzatamadığını biliyor muydunuz? Uzun tırnağa tahammül edemeyen Demet Şener bu konuda oldukça hassas.

 

Sırada Cem Yılmaz var.  Geçmişte komik adamın tırnak yeme alışkanlığı olduğu ve sahneye çıktığında bu takıntısını unuttuğu biliniyor.  Ünlü komedyenin bir diğer takıntısı ise gösterilerine çıkmadan önce mutlaka  şekerleme yapıyor. Dinlenmeden ve uyumadan sahneye çıkmayan Cem Yılmaz için bu olmazsa olmazlardan.

 

Show dünyasının bir başka komedyeni Ata Demirer'e şeftali demeyin yeter. Şeftalinin hayaline bile dayanamayan ünlü komedyen, güzel ve lezzetli meyveyi görünce köşe bucak kaçıyor.

 

Sıra geldi Sezen Aksu’ya. Ünlü sanatçının takıntısı el marifetlerine dayalı. Sezen Aksu çarşaftan elbise, küpeden yüzük, yüzükten kemer tokası, etekten de bluz yapıyor. Ayrıca, minik serçe, ayakkabılarının topuklarını birbirleriyle değiştiriyormuş.  Ne kadar ilginç, öyle değil mi?

 

Bergüzar Korel’in takıntı değil adeta takıntılar listesi var. Örneğin pütürlü bir şey yiyemiyor. Pilava bayılırmış ama ağzına sütlaç koymazmış. Ünlü oyuncunun sevmediği bir şey daha dolmadaki üzüm. Çünkü tatlının içinde tuzlu sevmiyor. Denizdeki hiçbir canlıdan korkmaz, diplerde dolanır ama yosunlara basmamak için de özen gösteriyor.

Sibel Can ise konser mekanına gelirken kendi bornoz ve havlusunu evinden getiriyor. Ünlü şarkıcı otel odasında bile asla kullanılmış eşyalara el sürmüyor.

 

Kadir İnanır, evindeki paspasından tuzluğuna kadar her şeyi üzerinde kurbağa figürü olanlardan seçiyor. Ünlü aktörün bir başka takıntısı ise, basına röportaj verme konusunda. Kadir İnanır’a ne zaman mikrofon uzatılsa “sete gelin” der, o şekilde geçiştirir gazetecileri.

 

Mazhar Alanson ile devam ediyoruz.. Her yurt dışı seyahatinde mutlaka peruk alan Mazhar Alanson'un da takıntısı bu.  Ünlü şarkıcının evinde yaklaşık 200 adet peruğu var.

Tülin Şahin' in takıntısı da kendisi gibi pek zarif. Ünlü manken çay içecekse illaki ince belli bardakta içiyor. Fiziğiyle tüm bayanları kıskandıran Tülin Şahin’in bir başka takıntısıysa peynir ve çikolata. Bol bol peynir ve çikolata yiyen Tülin Şahin, kilo sorunu yaşayan hanımlarda takıntı yaratacağı kesin.

 

Hülya Avşar’ın nasıl takıntıları olduğunu sizlerle paylaşıyoruz. Ünlü sanatçıya her şeyi söyleyin ama sakın başkasının kullandığı makyaj malzemesini kullanmasını istemeyin. Avşar kızı, sadece kendi makyaj malzemelerini cildine sürüyor. Hülya Avşar, kapalı alan korkusu olduğu için asansöre hiçbir zaman binmiyor.

 

Şimdi de dünyaca ünlü yıldızların takıntılarında sıra.  Pop müziğinin ünlü sesi Madonna, güzelliğini takıntılarına borçlu. Tam bir spor tutkunu olan yıldızın son zamanlarda kafasını yogaya taktığı söyleniyor. Aşırı spordan dolayı çok kas yaptığı için yogaya geçen Madonna, her gün saatlerce minderin üzerinde kalıyor.

 

Dünyaca ünlü yıldız Camiron Diaz'ın takıntıları da sivilceleri.  Bazen yüzünü sivilceler bastığında haftalarca dışarı çıkmayan Diaz, bu yüzden gala gecelerini bile iptal ediyor.

 

David Beckham'ın eşi Victoria Beckham,  güzelliğine zeval gelmesin diye epeyce takıntı sahibi olmuş. Yaşlanmasını önlemek için yatarken ellerine özel eldiven takan ayaklarına ince çoraplar giyen Victoria, bir sürü özel krem kullanıyor.

 

Takıntı konusunda zirveyi kimseye bırakmayan Mariah Carey oluyor.  Güzel şarkı söyleyebilmek için günün 15 saatini yatakta geçiren Mariah Carey, sık sık kıyafet değiştirmesiyle de meşhur.  En büyük takıntısı ise kaldığı otellerde daha önce hiç kullanılmamış tuvalet istemesi. Başka bir takıntısı ise kendisi ve köpeği için ayrı ayrı maden suyu banyosu istemesi. Ünlü şarkıcı takıntı konusunda diğer ünlüleri geride bırakıyor.

 

Julia Roberts, film setlerinde çekime başlamadan önce kendisine şans getirmesi için sırt üstü uzanıyor.

UÇANKUŞ ÖZEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13