UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAYLI UMUT BULUT ANKARA’DAKİ SALDIRIDA KAYBETTİĞİ BABASINI KENDİSİNİN DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERECEK!..

GALATASARAYLI UMUT BULUT ANKARA’DAKİ SALDIRIDA KAYBETTİĞİ BABASINI KENDİSİNİN DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERECEK!..

GALATASARAYLI UMUT BULUT ANKARA’DAKİ SALDIRIDA KAYBETTİĞİ BABASINI KENDİSİNİN DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERECEK!..

Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Galatasaraylı Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, yarın (15 Mart) Kayseri'de toprağa verilecek. 15 Mart tarihi aynı zamanda Umut Bulut'un doğum günü. Galatasaraylı Umut Bulut, hayatının en acı haberini bugün aldı. Antrenman için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen milli futbolcu, Ankara'da dün akşam meydana gelen terör saldırısında, babası Kemal Bulut'un da yaşamını yitirdiği haberi geldi. Haberin ardından hıçkırıklara boğulan Umut'u, takım arkadaşları ve teknik heyet teselli etmeye çalıştı. Kemal Bulut, yarın ikindi namazından sonra memleketi Kayseri Yenişehir'de düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek. Olayın bir başka acı tarafı ise Kemal Bulut'un toprağa verileceği tarih olan 15 Mart'ın, aynı zamanda Umut Bulut'un doğum günü olması. Kemal Bulut'un dördüncü çocuğu olan Umut Bulut, 15 Mart 1983'te Kayseri'de dünyaya gelmişti.

Ali Naci Küçük - HÜRRİYET

TFF'DEN UMUT BULUT'A TAZİYE MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu, Ankara'daki saldırıda yaşamını yitiren Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için taziye mesajı yayınladı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Ankara'da dün yapılan kalleş terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında A Milli Takım ve Galatasaray kulübü futbolcularından Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da yer aldığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, başta Umut Bulut olmak üzere tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

BURAK YILMAZ: "CANIM KARDEŞİM BAŞIN SAĞ OLSUN"

Galatasaray'dan Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak yılmaz, eski takım arkadaşı Umut Bulut'a başsağlığı diledi. Ankara'daki terör saldırısında babasını kaydeden Umut Bulut için bir destek de eski takım arkadaşından geldi. Burak Yılmaz, sosyal medyada Umut Bulut'un fotoğrafını paylaşarak, "Canım kardeşim, aslan kardeşim, başın sağ olsun" dedi.

GALATASARAY, TAKIM OLARAK UMUT BULUT'UN YANINDA OLACAK

Galatasaray Kulübü, Ankara'daki saldırıda yaşamını yitiren Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un yarınki cenazesine takım olarak katılacak. Ankara'da, Gençlerbirliği - Galatasaray maçında oğlu Umut Bulut'u statta izledikten sonra evine giderken gerçekleşen bombalı saldırıda yaşamını yitiren Kemal Bulut, yarın Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Sarı-kırmızılı kulüp, takım olarak yarın saat 11.30'da özel uçakla Kayseri'ye hareket ederek cenaze törenine katılacak.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERUMUT BULUT