UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ONUR BAŞTÜRK, ALİ EYÜBOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ONUR BAŞTÜRK, ALİ EYÜBOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ONUR BAŞTÜRK, ALİ EYÜBOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Yüksel Aytuğ – Sabah Günaydın

SESİN YÜZLERİ SİLİNMESİN!

İsminin anılmasına gerek görmeyen alçakgönüllü bir okurumuz, gölgede kalmış kaliteli bir programdan haberdar ediyor hepimizi: "TRT Türk ekranlarında Sesin Yüzleri adlı, dublaj sanatçılarıyla ilgili bir program olduğunu daha yeni internetten keşfettim. Hemen birkaç bölümüne bakıp 'Aslında şu isimler de çağrılsa ne iyi olur' diye düşünerek e-posta atmak aklıma geldi ama öğrendim ki TRT'de kanal birleşimi oluyormuş ve program yayından kaldırılmış. Bazı ilgili insanlar sosyal medya ve elektronik postalar aracılığıyla kanala ulaşmaya çalışmışlar ama mevzu şu an ne durumda bilemiyorum. Eminim ki benim gibi, dublaj emektarlarına merakı olup bu programdan haberi bile olmayan insanlar var. TRT bu nadide programı keşke TRT 1 veya TRT Haber ekranlarında bizlere daha fazla reklam yaparak sunsaydı, daha çok insana ulaşırdı. Ben internette rastlamasam varlığından haberim bile olmayacaktı."

Onur Baştürk – Hürriyet Kelebek

DİZİLERE STİL DANIŞMANLIĞI YAPAN DENİZ MARŞAN, BİKİNİ KOLEKSİYONUYLA KARŞIMIZA ÇIKACAK!

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, geçen sonbahar terör olayları nedeniyle iptal edilmişti. Bu sezon ise pazartesi günü başlıyor moda haftası. Üstelik sürpriz bir mekanda: Zorlu Center. İlk başladığından bu yana takip ettiğim moda haftamız böylece ilk kez bir AVM’nin meydan katına konuşlanmış olacak. Benim hala en beğendiğim moda haftası mekanları Karaköy Antrepo ve daha da amatör geçmişten cımbızlarsak, İTÜ Taşkışla’nın avlusu... Zorlu ise metro kolaylığı ve defile çıkışı sosyalleşmeye müsait çok mekanı olması gibi avantajlara sahip. Özellikle Morini ve Cantinery’nin hafta boyunca dolup taşacağına şüphe yok...
Hadise’nin kardeşi ve Deniz Marşan
Moda Haftası’nda ilk kez defile yapacak yeni tasarımcı hayli fazla. Onlar arasında çok konuşulacak iki isim var. İlki, Deniz Marşan. Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’le kurduğu Room ve dizilere yaptığı stil danışmanlığı ile bilinen Marşan, bikini koleksiyonuyla karşımıza çıkacak. İkinci isim ise Hadise’nin kardeşi Derya Açıkgöz. Moda Haftası’nda Mirror adlı koleksiyonunu sergileyecek Açıkgöz’ü hafiften Kendall Jenner’a benzetiyorum. “Bu durumda Hadise, Kim Kardashian mı oluyor?” diye sorabilirsiniz, yorum size kalmış. Unutmadan: Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un esas hoşluğu ise Bora Aksu defilesi. İlk gün defile yapacak Aksu’nun koleksiyonu da yoğun ilgi görecek defileler arasında...

Ali Eyüboğlu – Milliyet

DENİZ SEKİ'DEN MEKTUP VAR!..

Deniz Seki, menajeri Özgür Aras aracılığıyla bir mektup yollamış bana. Şunları yazmış Deniz Seki mektubunda:  “Deniz’in Dibi’ni dilerim okur, beğenir ve beni hissedersin. Bana hediye getirdiğin kitapları bir solukta okudum, bitirdim ve çok da sevdim. Dileğim sen de benim için kıymetli, her bir satırı sahici olan duygularımdan ibaret kitabımı okur ve beğenirsin.” 
Bu sabah uçakla İzmir’e, oradan karayoluyla Seferihisar’a gideceğim.  Seferihisar’a giderken seyahat kitabım Deniz Seki’nin “Deniz’in Dibi” olacak.

Mesut Yar – Posta

ADAM SEVMİŞ OLABİLİR!..

46 Yok Olan isimli yeni Star TV dizisi son yıllarda her bölümü 60 dakika olarak karşımıza çıkan ilk dizi olacak. Pazar akşamları “Müdür Ne’Aptın” isimli komedi şovundan sonra yayına girecek. Açıkçası fragmanı bir hayli etkileyici buldum. Ama yine Erdal Beşikçioğlu ve daha önceki iki rolünün saplantılı halleri üzerine odaklanılmış. 46 uyarlama bir dizi olabilir. Rol için Erdal da biçilmiş kaftandır, bu tamam. Ama oyunculuk açısı bir hayli geniş olan bir aktörü aynı cenderenin içinde tutmak kimin tercihidir acaba? Malum sahnede de “Bir Delinin Hatıra Defteri” ile bu meselelerde idmanın kralını yapıyor. Ekseni kaymış bu karakteri sevmiş olabilir.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları