UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİZYONA GİREN 'ANNEMİN YARASI' FİLMİNİ ÜNLÜ İSİMLER VE SİNEMA ELEŞTİRMENLERİ BAKIN NASIL YORUMLADILAR?..

VİZYONA GİREN 'ANNEMİN YARASI' FİLMİNİ ÜNLÜ İSİMLER VE SİNEMA ELEŞTİRMENLERİ BAKIN NASIL YORUMLADILAR?..

VİZYONA GİREN 'ANNEMİN YARASI' FİLMİNİ ÜNLÜ İSİMLER VE SİNEMA ELEŞTİRMENLERİ BAKIN NASIL YORUMLADILAR?..

Annemin Yarası'na tam not!.. Başrollerini Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı “Annemin Yarası”nın galası geçtiğimiz perşembe gecesi Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Galaya katılan ünlü isimler, film hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu. 18 yaşındaki Salih’in (Bora Akkaş) gerçek ailesini bulma hikayesini konu alan “Annemin Yarası”, dün vizyona girdi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan galaya katılan ünlüler duygu dolu anlar yaşadı. 

GALADAN GÖRÜNTÜLER - 1

GALADAN GÖRÜNTÜLER - 2

GALADAN GÖRÜNTÜLER - 3

Filmde karı kocayı canlandıran iki oyuncu, uzun öpüşme sahneleriyle dikkat çekti.
İşte filmi izleyen ünlülerin yorumları...

Yılmaz Erdoğan: Olağanüstü bir film, harika oyunculuklar harika bir reji. Arkadaşlarımla gurur duydum.

Cem Yılmaz: Çok kaliteli çok güzel bir iş. Herkesin ellerine sağlık. Çok izlenir inşallah.

Murat Yıldırım: Son zamanlarda seyrettiğim en iyi Türk filmi. En iyi performans Ozan Güven, en iyi yönetmen Ozan Açıktan. Samimi söylüyorum böyle bıçak sırtı bir konunun böyle naif işlenmesini takdir ediyorum. Şimdiye kadar hiç işlenmemiş bir konunun işlenmiş olması da güzel. Ben filmin iyi olduğunu biliyordum ama bu kadar iyi beklemiyordum.

Mehmet Aslantuğ: Çok iyi buldum. Moral oldu. Büyük bir trajediyi yaşama sevincini barındırarak, hem seyircinin de bu tür travmalara saygıyla selam vermesini sağlayacak, hem de umudunu karartmayacak bir film. Türk sineması adına çok özel bir iş izledik.

Levent Ülgen: Hem senaryodan hem oyunculuklardan çok etkilendim. Yönetmen Ozan Açıktan’ın rejisinden çok etkilendim. Bravo, tebrik ediyorum. Herkesin ellerine sağlık.

Funda Arar: Ben filmi çok beğendim. Çok duygusal bir film. Duygulandığım çok sahne oldu. Yolu açık olsun.

Sermiyan Midyat: Henüz filmi sindirmeye hazmetmeye çalışıyorum. Gerçekten çok etkilendim.

Emre Karayel: Çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim. Herkesin ellerine sağlık.

Berrak Tüzünataç: Çok etkileyici performanslar, çok etkileyici bir hikaye. Herkesin eline sağlık çok beğendim.

Serkan Çayoğlu: Beklediğim gibi çok güzel ve çok etkileyici. Oyunculuklardan sanat ekibine kadar herkesi tebrik ediyorum.

Cengiz Bozkurt: Film çok dokunaklı. İnanılmaz bir sinema dili vardı. Ozan Açıktan’ı tebrik ediyorum. Kendisinden böyle bir hikaye anlatmasını zaten bekliyordum. Çok etkileyiciydi. Ağladığımı saklamaya çalışıyorum.

Erdal Özyağcılar: Çok sevdim filmi. Oyunculuklar harika. Çok güzel ve çok keyifliydi.

Erdal Tosun: İyi bir film bekliyordum ama beklediğimden de iyi buldum. Çok iyi oynanmış, çok iyi çekilmiş, çok iyi kotarılmış, çok iyi bir film olmuş. Herkes seyretsin.

Tülin Şahin: Tek kelimeyle muhteşem bir film. Herkesin filmi izlemesini tavsiye ediyorum.

Eleştirmenler beğendi

Yapımcılığını BKM Film’in, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan’ın üstlendiği “Annemin Yarası”, sinema eleştirmenleri tarafında da beğenildi.

Ömür Gedik: Savaşın ömür boyu süren etkilerini, yaraların aslında sarılmadığını etkileyici ama duygu sömürüsü yapmayan bir hikayeyle anlatan, kaliteli bir film. İyi çekilmiş, iyi oynanmış. Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi diyebilirim.

Uğur Vardan: “Annemin Yarası”, teknik açıdan standartları tutturuyor. Yönetmen Ozan Açıktan’ın rejisi de belli düzeyde seyrediyor lakin senaryo ve senaryonun ayrıntıları kimi yerlerde fazla zorlama. Sanki bütün olay örgüsü sarsıcı bir finale hazırlanmak için kurulmuş fakat o hedefe kadar çok fazla vakit kaybediyoruz. 

Cüneyt Cebenoyan: Temiz bir çalışma. Baba-oğul çatışmasını Bosna Savaşı fonunda anlatıyor ve savaşın yaralarının sarılmasının ne kadar zor olduğunu gösteriyor.

Şenay Aydemir: Komedilerde görmeye alışık olduğumuz Bora Akkaş’ın dramada da iyi bir oyuncu olduğunu keşfetmemiz ve Belçim Bilgin, filmin oyunculuk açısından artı hanesinde.
KELEBEK

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13