UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MANKEN ÖZGE ULUSOY ÖZEL HAYATINA DAİR BİLİNMEYENLERİ CANLI YAYINDA ANLATTI!..

ÜNLÜ MANKEN ÖZGE ULUSOY ÖZEL HAYATINA DAİR BİLİNMEYENLERİ CANLI YAYINDA ANLATTI!..

ÜNLÜ MANKEN ÖZGE ULUSOY ÖZEL HAYATINA DAİR BİLİNMEYENLERİ CANLI YAYINDA ANLATTI!..

Manken Özge Ulusoy, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Uzun süredir Hacı Sabancı ile birlikte olan Ulusoy, özel hayatına dair bilinmeyenleri canlı yayında anlattı.

- Yeditepe Üniversitesi'nden mezun oldum. Geçenlerde mezun olduğum okula söyleşiye gittim. Bana burs verdiler yüksek lisans yapabilmem için. İnsanlar eleştirdi. 'Sana neden burs veriyorlar' diye soruyorlar. Sakin olsunlar dil sınavı ve ales sınavları var her ikisine de gireceğim. Yeterli puanı alırsam o burs bana verilecek.

Havyar yiyip, şampanya patlatmıyoruz

- İnsanların kül kedisi hikayesi hoşuna gidiyor. Benim ailem de düzgün ve eğitimli insanlar.  Çok şükür ki vitrinde gördüğümü alabilecek, istediğim yerde tatil yapabilecek durumdayım.

- Çok normal bir ilişki yaşıyoruz. Havyar yiyip, şampanya patlatmıyoruz. Öyle başımızdan aşağı güller dökmek, pırlantalar saçmak gibi bir durumumuz yok. Bir yerde bir şeyler görüp 'bu ona yakışır' diyorsak, hediye alıyoruz.

Hacı'ya güvenim tam

- Hacı, en son Moskova'ya tatile gitti. Erkek arkadaşlarıyla tatile gidiyor. Ben de kız arkadaşlarımla küçük kaçamaklar yapıyorum. Ona güvenim tam.

- Hacı'nın cep telefonunu hiç karıştırmadım. Onun da benim telefonumu kurcalamasını istemem. Bunun saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

Hacı'yı her haliyle seviyorum

- Nasıl giyineceğimin sınırımı bildiğim için Hacı'nın bir şey demesine gerek kalmıyor. Eskiden kataloglarda bikini giyerdim, artık giymiyorum. Bunu artık daha genç arkadaşlar yapsın.

- Hacı'yı her haliyle seviyorum. Kendisi bir rahatsızlık hissederse sağlıklı beslenir, spor yapar.

Öyle bir duruma ailem müsade etmez

- Aynı evde yaşamıyoruz. Hatta ayrı yakalardayız. Benim ailem de zaten öyle bir duruma müsade etmez. Çok merkezi bir yerde oturuyorum. Araba kullanmayı bilmediğim için her yere yürüyerek gidiyorum.

- Bir yere gitmeyeceksem, çekimim yoksa makyaj yapmıyorum. Çok üşeniyorum zaten. Makyajsızsam güneş gözlüğü takıyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖZGE ULUSOY  HACI SABANCI