UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'PARAMPARÇA' DİZİSİNİN CANSU’SU LEYLA TANLAR BİLİNMEYENLERİ ANLATTI!..

'PARAMPARÇA' DİZİSİNİN CANSU’SU LEYLA TANLAR BİLİNMEYENLERİ ANLATTI!..

'PARAMPARÇA' DİZİSİNİN CANSU’SU LEYLA TANLAR BİLİNMEYENLERİ ANLATTI!..

 “Paramparça” dizisinin Cansu’su Leyla Tanlar, InStyle dergisinin mart sayısı için modellik yaptı. Lise son sınıf öğrencisi olan genç oyuncu, okul çıkışı soluğu sette aldı, önce geç saatlere kadar sezonun trendy parçalarıyla poz verdi, ardından hayatının bilinmeyenlerini ve hayallerini anlattı.

Daha lise son sınıf öğrencisi ama çekimdeki enerjisi ve disipliniyle pek çok büyüğüne örnek olacak bir tavır içinde... Okuldan çıktığı gibi aramıza katılan genç oyuncu, yemeden (evinden başka yerde asla yemek yemiyor) içmeden, mola vermeden, gecenin geç saatlerine kadar devam eden çekimi güleryüzüyle tamamladı.

“Paramparça” dizisinin Cansu’su Leyla Tanlar, anaokuluna giderken “Küçük Deniz Kızı”nda başrol oynadığı günden bu yana oyunculuğu hayatının başrolüne koymuş. Kararlı, istikrarlı ve disiplinli, ama yine de yaşının çocuğu...

Babaanne tarafından İtalyan, zaten İtalyan Lisesi’nde okuyor. Yaz tatillerinde de mutlaka ailesinin çizme tarafını ziyarete gidiyor. “Paramparça” için rol teklifi de bu tatillerden birinde gelmiş zaten...

EN SEVDİĞİM DERS İTALYAN EDEBİYATI

Okulda en sevdiğiniz ders hangisi?

- Kesinlikle İtalyan Edebiyatı... Dante ve Boccaccio okulumun bana kattığı en güzel değerler. Dilin yanı sıra verdiği kültür gerçekten paha biçilemez.

Bu yıl liseyi bitiriyorsunuz, üniversite hayatına dair en çok ne heyecanlandırıyor sizi?

- Üniversite şu aralar odaklandığım tek şey... Seçeceğiniz mesleğe göre dersler almak, hayalinizi gerçekleştirmeye başladığınız anlamına geliyor ve bu beni çok heyecanlandırıyor. Ayrıca ortamı, kulüpleri, gelenekleri insanda yeni yeni bir aileye giriyormuş hissi uyandırıyor. Tabii bir de haftanın her günü, sekiz saat dersinin olmadığı gerçeğini de göz önünde bulundurmak gerek (gülüyor).

YENİLGİYİ KABULLENMEM ŞİKAYETLE VAKİT KAYBETMEM

Oyuncu olmaya ne zaman karar verdiniz?

- Oyuncu olmak, tamamen benim kararımdı. Yuvada, “Küçük Deniz Kızı”nda başrol oynadığımdan beri içimde bu hayal... Sonra ilkokulda da tiyatro kulüpleriyle devam ettim. Liseye geldiğimde mesleğim olacaksa daha ciddi bir şeyler yapmam gerektiğini fark ettim ve bir oyunculuk akademisine başvurdum, mezun oldum. İşte şimdi buradayım.

En sevdiğiniz özelliğiniz?

- İradem ve hırsım. Dört sene boyunca bir kere bile düzenimi bozmadım, bozmam da. Kolay kolay yenilgiyi kabul etmem, şikayet etmekle vakit kaybetmeden ileriyi düşünürüm. Gelecek planlarımda bana en çok yardım edeceğine inandığım iki özelliğim bunlar.

LOS ANGELES’TA YAŞAMAK EN  BÜYÜK HAYALİM

Şu an dünyanın herhangi bir yerine gidebilecek olsanız...

- Kesinlikle Los Angeles... Küçüklükten beri hayalim orada yaşamak. Geçen yaz UCLA’de oyunculuk eğitimi aldım, rüya gibiydi. O kadar özledim ki... Hollywood yazısını görmek, havasını koklamak yetmez bana, üniversite hayatımın bir dönemini orada geçirmek istiyorum. Sektörün kalbindesin, bir oyuncu daha ne ister?

BURAK VE ALİNA SAYESİNDE İKİ KARDEŞİM DAHA OLDU

 “Paramparça” setine ve rol arkadaşlarına dönelim... Alina Boz ve Burak Tozkoparan desem?

- Burak ve Alina’yla asla ayrılmayacak bir üçlüyüz! Onlar hayatıma girdiği için kendimi çok şanslı hissediyorum, iki kardeşim daha oldu!

Deniz TOKGÖZ  / HÜRRİYET 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERleyla tanlar  paramparça