UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUSE TERİM'İN OYNADIĞI REKLAM FİLMİ ÇOK KONUŞULACAK!..

BUSE TERİM'İN OYNADIĞI REKLAM FİLMİ ÇOK KONUŞULACAK!..

BUSE TERİM'İN OYNADIĞI REKLAM FİLMİ ÇOK KONUŞULACAK!..

Omnichannel uygulamasını Türkiye’de başlatan ve en yaygın uygulayan moda markası DeFacto, müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek DeFactoOmni’nin tanıtımını yeni bir reklam filmiyle yapıyor.

 

Dijital, TV, sosyal medya, radyo ve instore kanallarında yayınlanan DeFactoOmni reklam filminde, DeFacto’nun sunduğu benzersiz alışveriş deneyimi Buse Terim’in keyifli yorumuyla anlatılıyor.

Voden'in DeFacto için hazırladığı DeFactoOmni kampanyası

DefactoOmni reklam filmi, "omnichannel" kavramını tüketicilerin kolayca anlayabileceği bir dilde ve eğlenceli şekilde anlatıyor. Reklamda, DeFacto’da alışık olduğu gibi istediği ürüne kolayca ulaşmak için her yolu deneyen Buse Terim, farklı bir markadan yaptığı alışveriş sırasında bu yeni hizmet anlayışına hiç aşina olmayan mağaza müdürü Levent Bey'i zor ve komik durumlara sokuyor. Buse Terim, www.defacto.com.tr üzerinden modaya ne kadar kolay ulaşabildiğini anlatırken, film "DeFactoOmni, alışverişte yeni moda" mesajını veriyor.

İletişim stratejisi, marka kimliği ve kreatif fikri Voden tarafından hayata geçirilen DeFactoOmni kampanyası için 3 ay süren yoğun bir hazırlık süreci yaşandı. Çekimleri 1 günde gerçekleştirilen filmde, Buse Terim'in yer aldığı sahneler için Galata'daki ofisi kullanıldı. Çekimlerde Buse Terim'le birlikte ekibi de yer aldı ve tüm ekip, oyunculuk performanslarıyla profesyonelleri aratmadı.

Prodüksiyonunu Pow Films, yönetmenliğini Toygun Başıdinç'in üstlendiği filmin müzikleri Oğuz Kaplangı tarafından hazırlandı. Kampanya; dijital, TV, sosyal medya, radyo ve instore kanallarında yayında olacak.

REKLAM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbuse terim  defacto