UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞEHİT, GAZİ VE HALEN GÖREVDE OLAN ASKER-POLİS ÇOCUKLARINA KARŞILIKSIZ BURS!..

ŞEHİT, GAZİ VE HALEN GÖREVDE OLAN ASKER-POLİS ÇOCUKLARINA KARŞILIKSIZ BURS!..

ŞEHİT, GAZİ VE HALEN GÖREVDE OLAN ASKER-POLİS ÇOCUKLARINA KARŞILIKSIZ BURS!..

Türkiye Gaziler Derneği İzmir Temsilcisi Emekli Kıdemli Binbaşı Orkan Özbek ile yine İzmir’de konuşlu iCONNECT Grubuna bağlı İnteraktif Eğitim/Öğretim Kurumu eKOLEJ Genel Müdürü Ali Sincar arasında yapılan protokol gereği, liseye ve TEOG sınavlarına hazırlanan (5.6.7.8.Sınıflar) şehit ve gazi çocukları ile halen görevde olan muvazzaf asker ve polis çocuklarına çeşitli burslar verilmesi karara bağlandı.
Büyük proje tüm Türkiye genelinde geçerli olup, eKOLEJ, öğrencilere bulundukları yerlerde ve istedikleri ortamda interaktif eğitim ya da diğer deyişle uzaktan eğitim/öğretim veriyor.
eKOLEJ Genel Müdürü Ali Sincar yaptığı açıklamada, "Bu projede ve uygulanan sistemde tek lazım olanın internete bağlı bir pc, tablet pc ve hatta her hangi bir akıllı telefondur. Eğitim alacak öğrenciler kendi ortamında, velisi gözetimi altında, güvenlikli bir şekilde verdiğimiz gerçek canlı derslere katılarak liseye ve TEOG sınavlarına hazırlanmaktadırlar. Biz bu eğitimi yaklaşık 4 yıldır Türkiye’de uygulamaktayız ve gurur kaynağımız binlerce öğrencimiz, bizden aldıkları eğitimler neticesinde TEOG sınavlarında çok büyük başarılara imza atmış ve tercih ettikleri liselere kayıt olma imkanına kavuşmuşlardır" dedi.

Türkiye Gaziler Derneği İzmir temsilcisi Emekli Kıdemli Binbaşı Orkan Özbek ise yaptığı açıklamada, "Projenin halen görevdeki muvazzaf asker ve polis çocuklarını kapsaması bana ayrıca onur verdi. Başvuru yapmak isteyenlerin derneğimiz e-posta adresine (turkiyegazileriizmir@gmail.com) kimlik ve iletişim bilgileri ile müracaat etmeleri gerekmektedir" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTürkiye Gaziler Derneği  eKolej