UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ, ESKİŞEHİRSPOR KARŞISINDA SÜRPRİZE YER VERMEDİ! İŞTE 4 GOLLÜ MAÇIN DETAYLARI!..

BEŞİKTAŞ, ESKİŞEHİRSPOR KARŞISINDA SÜRPRİZE YER VERMEDİ! İŞTE 4 GOLLÜ MAÇIN DETAYLARI!..

BEŞİKTAŞ, ESKİŞEHİRSPOR KARŞISINDA SÜRPRİZE YER VERMEDİ! İŞTE 4 GOLLÜ MAÇIN DETAYLARI!..

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Eskişehirspor'u 3-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Atiba ve Mario Gomez(2) atarken Eskişehirspor'un tek golünü Hadzic attı. Siyah-Beyazlılar 2 maçlık hasretten sonra galibiyet elde etti ve maç eksiğiyle Fenerbahçe ile puan farkını 2'ye indirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasındaki son mücadelede Beşiktaş ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Hakem Mete Kalkavan'ın düdüğü ile maç başladı.

Maçın ilk 10 dakikası geride kalırken ilk tehlikeli atak Beşiktaş'tan geldi. 10. dakikada Olcay Şahan'ın pasında Mario Gomez ceza sahasına girdi ama kaleci Boffin tehlikeyi erken sezerek pozisyonun büyümesini engelledi.

Maça zaman geçtikçe ağırlığını koyan Beşiktaş, pozisyon bulmaya devam etti. 15. dakikada Sosa'nın kullandığı köşe vuruşunda top Olcay'ın önünde kaldı. Olcay'ın ceza sahası içinden yaptığı vuruş üst direkten oyun alanına geri döndü.

24. dakikada Eskişehirspor, maçtaki ilk şutunu çekti. Meye Orta sahada kaptığı topla Beşiktaş ceza sahası önüne kadar geldi, zayıf şutu kaleci Tolga Zengin kurtardı.

 

26. dakikada Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta Marcelo'nun kafa vuruşu üst ağlarda kaldı.

Atiba'dan altın kafa!

Eskişehirspor kalesini abluka altına alan Siyah-Beyazlılar, aradığı golü 29. dakikada buldu. Arjantinli Sosa'nın kullandığı köşe vuruşunda Atiba'nın kafa vuruşu filelerle buluştu ve maçta Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Bu golün hemen ardından Beşiktaş, net bir golü daha kaçırdı. 30. dakikada Quaresma ceza sahası içinde boş durumda bulunan Mario Gomez'e pasını verdi. Mario Gomez boş pozisyonda topu auta attı ve çok net bir pozisyondan yararlanamadı.

Müthiş orta müthiş gol

Golden sonra sahada Beşiktaş rüzgarı esmeye devam etti. 36. dakikada Beşiktaş kontratağa çıktı. Olcay'ın uzun pasında topla buluşan Portekizli Quaresma'nın harika ortasına Alman Mario Gomez'de aynı şıklıkla kafa vuruşu yaptı ve maçta skor 2-0 oldu.

İlk yarıda basklı bir oyun sergileyen Beşiktaş, Eskişehirspor önünde ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

 

Eskişehirspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı.Engin oyundan çıkarken yerine Tornike oyuna dahil oldu.

İkinci devreye de Beşiktaş etkili başladı. Ceza sahası dışından Mario Gomez'in şutu kaleci Boffin'den döndü, Oğuzhan dönen topu tamamlamak istedi ancak savunma araya girdi.

51. dakikada Ricardo Quaresma, İshak'la girdiği ikili mücadelenin ardından baldırına aldığı darbe yüzünden oyuna devam edemedi ve yerine Kerim Frei oyuna dahil oldu.

Maçta 60 dakika geride kalırken maçın hakimi Beşiktaş oldu. Orta sahadan hızlı ataklarla rakip kalede sık sık gol arayan Siyah-Beyazlılar, farkı açacak pozsiyonları bulmasına rağmen yararlanamadı. Eskişehirspor ise orta sahada Beşiktaş'ın atağına karşılık veremedi ve defansta açıklar vererek kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı.

Olcay gol kaçırmaya devam ediyor

65. dakikada Gomez'in pasıyla topla buluşan Olcay, ceza sahası içi hafif sol çaprazdan vurdu, top kalecide kaldı.

Büyük hata 3. golü getirdi

70. dakikada İsmail Köybaşı'nın baskısında topu kapan Olcay'ın uzun pası Eskişehirli defans Figueras'ta kaldı. Mario Gomez, Figueras'a baskısında  başarılı oldu ve kaptığı topla kaleci ile karşı karşıya kaldı. Alman yıldız net bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.

71. dakikada Arjantinli Sosa oyundan çıkarken yerine Tolgay Arslan girdi.

Maçı geri kalan bölümünde Siyah-Beyazlılar, Mario Gomez ve Oğuzhan ile girdikleri pozsiyonları değerlendiremedi.

Hadzic farkı 2'ye indirdi

89. dakikada Eskişehirspor Hadzic'in ceza sahası dışından sert ve düzgün şutu filelerle buluştu ve skor 3-1 oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş 2 maçlık mağlubiyet serisine rahat oynadığı ve bol pozisyona girdiği Eskişehirspor maçı ile son verdi.

Fanatik

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEŞİKTAŞ  ESKİŞEHİRSPOR