UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MÜZİK GRUBUNUN ÜYESİ TUVALETİNİ YAPARKEN İŞTE BÖYLE YAKALANDI!..

ÜNLÜ MÜZİK GRUBUNUN ÜYESİ TUVALETİNİ YAPARKEN İŞTE BÖYLE YAKALANDI!..

ÜNLÜ MÜZİK GRUBUNUN ÜYESİ TUVALETİNİ YAPARKEN İŞTE BÖYLE YAKALANDI!..

One Direction grubu üyesi One Direction grubu üyesi One Direction grubu üyesi Niall Horan West, Hollywood'ta bir gece kulübünden evine gitmek üzere ayrıldıktan sonra duvar dibinde tuvaletini yaparken objektife yakalandı.

Dünya genelinde milyonlarca hayranı olan müzik grubu One Direciton'ın dört üyesinden biri olan İrlanda'lı  Niall Horan West, Hollywood'ta bir gece kulübünden evine gitmek üzere ayrıldıktan kısa bir süre sonra duvar dibinde tuvaletini yaparken görüntülendi.

FOTOĞRAFI BİNLERCE KEZ PAYLAŞILDI

Otopark köşesinde tuvaletini yapan super star, arkadaşları ile eğlendiği gece kulubünden çıkarken gayet mutlu ve rahatlamış görünüyordu. Süper starın tuvaletini yaptığı sıradan çekilen fotoğrafları  Twitter'da kısa süre içinde binlerce kez paylaşıldı ve hayranları bu hareketi oldukça sevimli buldu.

 , Hollywood'ta bir gece kulübünden evine gitmek üzere ayrıldıktan sonra duvar dibinde tuvaletini yaparken objektife yakalandı.

Dünya genelinde milyonlarca hayranı olan müzik grubu One Direciton'ın dört üyesinden biri olan İrlanda'lı Niall Horan West, Hollywood'ta bir gece kulübünden evine gitmek üzere ayrıldıktan kısa bir süre sonra duvar dibinde tuvaletini yaparken görüntülendi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERniall horan west