UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇEKİŞMELİ GİDEN GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI BERABERLİKLE SONUÇLANDI! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

ÇEKİŞMELİ GİDEN GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI BERABERLİKLE SONUÇLANDI! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

ÇEKİŞMELİ GİDEN GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI BERABERLİKLE SONUÇLANDI! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

Galatasaray Süper Lig'de ilk yarı 2-0 geriye düştüğü Başakşehir karşısında ikinci yarı dönüş yaptı. Sarı-kırmızılılar oynadıkları futbolla taraftarların hışmına uğradılar.

Süper Lig’de Galatasaray, sezonun en önemli maçlarından birine çıktı. Türk Telekom Arena’da ligin forda takımlarından Başakşehir’i konuk eden Galatasaray Başakşehir’in gollerini 6. dakikada Edin Visca ve 43’te Mehmet Batdal kaydetti. Galatasaray’ın golleri ise 54 ve 71’de Yasin Öztekin’den geldi.

İLK YARI ŞOKU

Galatasaray çok kötü bir başlangıç yaptı maça. Edin Visca’nın ayağından gelen erken golle geriye düşen sarı-kırmızılılar demoralize oldular. İlk yarıda kötü bir futbol sergileyen Galatasaray, Başakşehir kalesine gitmekte zorlandı. Yasin Öztekin’in kafa topunu kale çizgisinden çıkartan Bekir İrtegün, rakiplerinin maça ortak olmasını engelledi. Galatasaray 1 farklı soyunma odasına gitmeyi düşünürken, devreye Mehmet Batdal girdi. Batdal’ın şutunu Cenk kaleninin içine doğru çeldi. Başakşehir devre arasına 2-0 önde girdi.

TARAFTAR ÇILDIRDI

İkinci yarıya sarı-kırmızılılar protesto ile başladı. Galatasaray taraftarları, Başakşehir’e karşı karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride kapatan futbolcuları, ikinci yarının hemen başında protesto etti. Oyuncuları yuhalayan taraftarlar uzun süre ıslık çaldı. Başakşehir ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında takım 2-0 geri düşünce, taraftar da çılgına döndü. İkinci yarıda santranın yapılması ile oyuncuları alkışlayıp ıslıklayan taraftarlar, uzun süre ‘Dursun Özbek istifa’ ve ‘Yönetim istifa’ tezahüratı yaptı.

İKİNCİ YARI GERİ DÖNÜŞ

Galatasaray ilk yarıya nazaran daha iyi başladı ikinci yarıya. 54’te Yasin Öztekin ile eşitliği sağlayan ev sahibi takım hücumda daha organize görüldü. Yasin Öztekin 74’te bir daha sahneye çıktı. Yasin’in Ceza sahası dışından şutu, savunmaya çarparak tam köşeye gitti ve filelerle buluştu: 2-2

Kontralarla Galatasaray kalesine gelen Başakşehir, Edin Visca ile tekrar öne geçti. Martin Linnes’e bacak arası atan Visca Cenk Gönen’i avlamakta zorlanmadı: 2-3

Galatasaray’da umutlar tükentirken sahmneye Umut Bulut çıktı. 86’da ceza sahası içinde düşürülen Umut Bulut penaltı kazandırdı takımına . Beyaz noktaya kaptan Selçuk İnan geçti ve maçın skorunu tayin etti: 3-3

Galatasaray bu skorla 38 puana yükseldi. Başakşehir ise 40 puana çıktı. Galatasaray önümüzdeki hafta Gençlerbirliği deplasmanına gidecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasary  başakşehir