UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI RIHANNA GÜZELLİK VE BAKIM KONUSUNDA KİMİ KISKANIYOR?..

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI RIHANNA GÜZELLİK VE BAKIM KONUSUNDA KİMİ KISKANIYOR?..

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI RIHANNA GÜZELLİK VE BAKIM KONUSUNDA KİMİ KISKANIYOR?..

Dünyaca ünlü yıldız Rihanna ikinci kez Vogue dergisinin İngiltere edisyonuna kapak kızı oldu. 

Ayakkabı tasarımının dahi adamı Manolo Blahnik ile işbirliği yapan Rihanna, fotoğrafta uzun çizmeleriyle görülüyor.

Rihanna'nın favori tasarımcısı olduğunu söylediği Manolo Blahnik, ilk olarak Sex and The City dizisiyle ünlenmişti. Dizinin başkahramanı Carrie Bradshaw neredeyse her bölümde bir Manolo Blahnik ayakkabısı satın alıyor ve bu markaya aşkla bağlı olduğunu dile getiriyordu. Şimdilerdeyse Manolo Blahnik, dünya starı Rihanna ile yaptığı işbirliğiyle gündemde. 6 tasarımdan oluşan yeni koleksiyonundaki en gözalıcı parça olan uzun botlar, Rihanna'nın modelliğiyle, nisan ayında Vogue dergisinin İngiltere edisyonunda görücüye çıkacak.

'Denim Desserts' adlı koleksiyon için Manolo Blahnik şunları söyledi:

"Benim için inanılmaz heyecanlı bir işbirliğiydi. Sonuçlardan da kesinlikle heyecan duyuyorum. Rihanna ile çalışmak harika. Onun yönlendirişi, tutkusu, yaratıcılığı ve tarzı tasarımlara yansıdı ve ortaya efsanevi sonuçlar çıktı. Eminim ki herkes gördüklerinden çok etkilenecek."

6 parçalık koleksiyonda yer alan ayakkabıların fiyatı 541 euro'dan (1700 TL) başlıyor, 2 bin 458 euro'ya kadar (8 bin TL) çıkıyor. Sınırlı sayıda üretilen ayakkabılar 5 Mayıs günü Londra, New York ve Hong Kong'taki Manolo Blahnik mağazalarında satışa sunulacak.

"Bir gün sokakta bu botları giyen bir kadını gördüğümde, arkadasından koşup 'Dur' diye bağıracağım, 'Sen kimsin? Bunları nereden aldın?' diyeceğim. Eğer sevgilisiyle bir randevuya gittiğini söylerse ona birkaç tavsiyem olacak. Bu ayakkabıların kullanışlı olup olmaması; nereye, hangi amaçla gittiğine göre değişir. Bu botlar çok tehlikeli, kızlar! Eğer bir erkekle randevuya gidiyor, sonrasında da eve dönüp kendi yatağınızda mışıl mışıl uyumayı planlıyorsanız bunları giymeyin! Bu botlar yüzünden kaçırılabilirsiniz! Resmen bela bir çift parça!"

Rihanna, stil konusunda annesinden ilham aldığını söylüyor: "Benim annem, kadınların kadınıdır. Onun giydiği, sahip olduğu her şeye obsesif derecesinde hayrandım. Kokusu, ayakkabıları, eldivenleri... O çekiciliğin bir parçası olmak istiyordum."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrihanna  vogue  kapak