UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU ‘SEMPATİK’ AİLEYE ÇOK GÜLECEKSİNİZ: “KAÇMA BİRADER” BUGÜN VİZYONA GİRDİ! İŞTE KAHKAHA DOLU FİLMİN FRAGMANI!..

BU ‘SEMPATİK’ AİLEYE ÇOK GÜLECEKSİNİZ: “KAÇMA BİRADER” BUGÜN VİZYONA GİRDİ! İŞTE KAHKAHA DOLU FİLMİN FRAGMANI!..

BU ‘SEMPATİK’ AİLEYE ÇOK GÜLECEKSİNİZ: “KAÇMA BİRADER” BUGÜN VİZYONA GİRDİ! İŞTE KAHKAHA DOLU FİLMİN FRAGMANI!..

Yozgatlı bir ailenin Taksim’le kahkaha, macera ve sürprizlerle dolu imtihanı “Kaçma Birader” vizyonda. Emrah-Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyan filmin başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili paylaşıyor. Eski Türk filmlerinin sıcaklığında gerçek bir aile komedisi “Kaçma Birader”, bugün (4 Mart 2016)  sinemalarda vizyona girdi!

Kaman Kardeşler imzalı “Kaçma Birader”; dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve ülkemizin en önemli yapım şirketlerinden Böcek Film’in ortaklığının “Dünyanın En Güzel Kokusu” filminden sonraki ikinci projesi.

GERÇEK BİR AİLE KOMEDİSİ

Her bir üyesi birbirinden değişik, birbirinden komik Yozgatlı Kolçak Ailesinin Taksim macerasını anlatan “Kaçma Birader”; eski Türk filmlerinin sıcaklığında gerçek bir aile komedisini beyazperdeye taşıyor. Çekimleri Yozgat’ta ve Taksim’de yapılan film, sevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan en küçük oğullarının peşinden İstanbul’a gelen, kendine has bir ailenin Taksim hikayesi… “Kaçma Birader”de türkü barlardan “club”lara, fal kafelerden Tarlabaşı’na kadar Taksim’in tüm aktörleri var.

Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Emrah Kaman’ın aynı zamanda rol aldığı ve sinemaseverleri kahkahaya boğacak filmin diğer başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili paylaşıyor. “Kaçma Birader”in yönetmenliğini ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı üstleniyor.

FİLMİN GALASINA ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Yozgatlı bir ailenin Taksim macerasını anlatan “Kaçma Birader”, gala davetlilerini gülme krizine soktu. Cem Yılmaz, Ozan Güven, H.Hakan Eren, İpek-Ömer Faruk Sorak, Tuba Ünsal, Rıza Kocaoğlu, Bergüzar Korel, İrem Sak, Tolga Tekin, Funda Arar, Şahin Irmak, Ayhan Taş, Murat Cemcir, Bülent Emrah Parlak, Burak Tozkoparan, Murat Eken, Ahmet Yılmaz Gruda, Serenay Aktaş, Ali İhsan Varol, Şevket Süha Tezel, Ceren Benderlioğlu, Önder Açıkbaş, Metin Keçeci, Emin Olcay, Ertuğrul Postoğlu, Gülhan Tekin, Güven Hokna, İzzet Öz, Leyla Tanlar, Menderes Samancılar, Umut Kurt, Nevra Serezli, Suna Keskin, Nurseli İdiz, Sahrap Soysal, Selda Alkor, Taner Rumeli, Yasemin Öztürk gibi ünlü isimlerin katıldığı galada film, davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Gecenin devamında Reina’da düzenlenen afterparty’e, dillere dolanan “Yozgat Akşamları” şarkısıyla giriş yapan film ekibi, gece boyunca başarılarının tadını çıkardı.

“KAÇMA BİRADER” FİLMİNİN GALA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAÇMA BİRADER  VİZYON  FRAGMAN  GALA