UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SNAPCHAT VE TELEGRAM'A INSTAGRAM ENGELİ!..

SNAPCHAT VE TELEGRAM'A INSTAGRAM ENGELİ!..

SNAPCHAT VE TELEGRAM'A INSTAGRAM ENGELİ!..

Facebook'un sahip olduğu Instagram, radikal bir değişikliğe imza attı. Kullanıcıların profil bilgilerine Snapchat ve Telegram bağlantılarını yazmalarına vermeyen Instagram'a tepki yağıyor.

Hepimizin sosyal medyada sahip olduğumuz ortak alışkanlıklar var. Bunlardan bir tanesi de biyografi kısmına diğer sosyal hesaplarımızın bağlantılarını yazmamız.

Özellikle Instagram'da çok popüler olan bu alışkanlığa şirketten ufak bir kısıtlama geldi! Artık Instagram biyografinize, Snapchat veya Telegram bağlantılarınızı ekleyemiyorsunuz.

Eklemeye çalıştığınızda Instagram, "Eklediğiniz bağlantılar Instagram tarafından desteklenmiyor." şeklinde bir uyarı veriyor ve haliyle kaydetmenize izin vermiyor.

 

Olayın tepki çeken kısmı ise kısıtlamanın sadece Snapchat ve Telegram için koyulmuş olması. Eğer Twitter, Facebook ve Kik gibi herhangi bir web sitesi veya bağlantınız varsa biyografinize eklemenizde herhangi bir problem yok.

Facebook veya Instagram yetkilileri kısıtlama hakkında herhangi bir açıklama veya özür yayınlanmış değil fakat dev şirket kullanıcıların tepkilerine sessiz kalmayacak gibi gözüküyor.

Kullanıcıların kişisel alışkanlıklarına müdahale etmekle suçlanan Instagram'a karşılık Telegram ve Snapchat cephelerinden ne cevap gelecek? Hepimiz göreceğiz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERINSTAGRAM  SNAPCHAT  TELEGRAM