UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, CENGİZ SEMERCİOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MEVLÜT TEZEL BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, CENGİZ SEMERCİOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MEVLÜT TEZEL BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, CENGİZ SEMERCİOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MEVLÜT TEZEL BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Mesut Yar – Posta

DİZİLERDE EMLAK HAREKETLİLİĞİ!
Asla Vazgeçmem
’de (Show TV) çıkan yangından sonra Yiğit ve ailesi Kozan Çiftliği’nden taşınıp bir villaya geçti.Karagül’de (FOX TV), konakta çıkan yangından sonra konak sakinleri topyekun yeni bir konağa taşındı. Eve Dönüş’te de (ATV) önceki gün bir taşınma telaşı vardı. Herkese yeni yuvalarında mutluluklar dilerim. Ama Beni Affet’te (Star TV) yeni evli Kader ve Mahir’in evi tanışmadıkları halde kendiliğinden birkaç kez değişti. Onlara da “çarpılmadan kaçın o evden” mi desem acaba?

Cengiz Semercioğlu - Hürriyet Kelebek
MERYEM UZERLİ'Yİ BİR DE 'ANNEMİN YARASI'NDA İZLEYİN!
Önce son dakika haberini vereyim, Meryem Uzerli'nin can çekişen dizisi Gecenin Kraliçesi, yayından kaldırıldı. Bu hafta salı günü 8. bölümü yayınlanan dizinin 15. bölümde erken final yapmasına karar verildi. Dizi 13’üncü bölümde bitirilecekti ancak yurtdışı satışları için son dakikada 2 bölüm daha uzatıldı. Peki herkesin merakla beklediği dizinin hüsranla sonuçlanması Meryem’in suçu mu? Asla... Tam aksine bu işte hatası en az olan o. Çünkü Meryem’i önümüzdeki hafta vizyona girecek Annemin Yarası filminin setinde izledim ben. Oynadığı sahnelerinin bazılarını canlı olarak sette, bazılarını da kayıttan izledim. Mariya adlı bir Sırp kadını canlandırıyor filmde Meryem Uzerli ve alkole düşkün eski bir Sırp askeri olan Ozan Güven’le birbirlerini deli gibi seven bir çifti oynuyorlar. Gecenin Kraliçesi’nde olmayan her şey var bu filmde; gerçekçi,Meryem rolüne inanmış, yönetim iyi, Ozan’la çok iyi bir uyum yakalamışlar. 11 Mart’ta film vizyona girince Gecenin Kraliçesi’ndeki Selin ile Annemin Yarası’ndaki Mariya’yı daha detaylı kıyaslayacağım zaten. Meryem’in en büyük şansı, dizisinin yayından kalktığı bir dönemde bu filmin vizyona girmesi oldu.

Yüksel Aytuğ - Sabah Günaydın
TİRAJ VE REYTİNG KADAR REKLAM GELİRİ DE ÖNEMLİ!

Kantar Medya'nın verilerine göre; atv, Şubat ayında da Tüm Gün Tüm Kişiler ve Tüm Gün +20 ABC1 kategorilerinde liderliği kimseye bırakmadı. Yayıncılıkta tiraj ve reyting kadar reklam geliri de önemlidir. Bir gazeteyi 1 milyon satıp içine reklam alamazsanız, bir haftada batarsınız. Çünkü geliriniz, birim maliyetini karşılamaz. Gazeteden çok daha maliyetli bir yayıncılık türü olan televizyonda ise durum daha da kritik bir anlam kazanır. Ekranın saniyesini bile reklam gelirine dönüştürmek gerekir. +20 ABC1 kategorisinde birinci olmak demek, reklam verene 'altın tepsi' sunmak demektir. Artık bu tepsinin üzerine ne koyarsanız, direkt satar, hedefi 12'den vurur. Şubat verilerinde a Haber yine en çok izlenen haber kanalı olurken, a Spor da sporseverlerin en fazla ilgi gösterdiği kanal olarak zirvede yerlerini aldılar.  
ZAPT'İYE!
Survivor adasının ünlü fareleri bu yıl ortalarda görünmüyor. Kavga gürültüden rahatsız olup kafalarını dinlemek için başka adaya göç etmiş olmasınlar?

Mevlüt Tezel – Sabah Günaydın
BAYÜLGEN’DEN VAZGEÇMEDİ!
Şirin Ediger ile Okan Bayülgen
 2014 yılında boşanmıştı. Şirin Ediger, bir röportajında evliliğinde hüsran yaşadığını ve kalbinde derin yaralar açıldığını belirtmişti. Aradan iki yıl geçmesine rağmen Şirin Ediger, sosyal medya hesaplarında hala 'Bayülgen' soyadını kullanıyor. Ayrıldıktan sonra kadınların eski kocalarının soyadlarını kullanması olumlu karşılanmıyor ama çocukların durumu unutuluyor. Ediger,sosyal medyada bile "Bayülgen" soyadını kullanarak hem kızı İstanbul'un kafasını karıştırmıyor hem de Okan'ı bir baba olarak onurlandırıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları