UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ROCK GRUBU ORGANİK PARANOYA'NIN YENİ TEKLİSİ 'ZALİM DÜNYA' YAYINLANDI!..

ROCK GRUBU ORGANİK PARANOYA'NIN YENİ TEKLİSİ 'ZALİM DÜNYA' YAYINLANDI!..

ROCK GRUBU ORGANİK PARANOYA'NIN YENİ TEKLİSİ 'ZALİM DÜNYA' YAYINLANDI!..

Pop müzikte tınıların, sözlerin ve melodilerin giderek birbirine benzediği günümüzde, Organik Paranoya, eski bir söylemi yeni bir tarzla müzikseverlerle buluşturdu.

'Zalim Dünya' isimli şarkılarıyla bugün müzik severlerin karşısına çıkan Organik Paranoya, Rock tınılarını Rock dışında bir vokal tarzıyla birleştiriyor bu çalışmada.

İyi İşler - İyi Müzik etiketiyle digital platformlarda yer alan bu çalışamayı ünlü yönetmen Kemal Başbuğ kliplendirdi.

Klipte modern dünyanın problemlerinin insanları nasıul bir hale getirdiği, çözüm arayanların nasıl bir çözümsüzlüğün sarmalına girdiği esprili bir biçimde anlatılıyor.

Tek mekanda çekilen klip, görsel anlatım olarak da benzerlerine farklı bir bakış açısı getiriyor ve Kemal Başbuğ Dünya açapında yönetmenlerimiz olduğunun da en belirgin örneklerinden birini önümüze koyuyor.

Şarkının Söz ve Müziği Çadaş Göktuna'ya, vokaller ise Emre Dönmez'e ait.

ÇAĞDAŞ GÖKTUNA VE EMRE DÖNMEZ KİMDİR?

Emre Dönmez

21 Aralık 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Müziğe olan ilgisi çocuk yaslarda başladı. Lise döneminde gitar çalmaya başlamış ve rock müziğe olan ilgisini kesfettigi ilk grubunu kurmuştur. Marmara Üniversitesi’nde eğitimine devam ederken İstanbul Müzik Akademisi’nde gitar öğretmenligine baslamistir.

2011 yılının sonunda Organik Paranoya grubuna vokalist olarak dahil olmuştur. Organik Paranoya ile çalışmalarına hala devam etmektedir.

Çağdaş Göktuna

1979 İzmir doğumludur. Müziğe 15 yaşında gitar çalarak başladı.Daha sonra Türkiye’nin yetiştirdiği önemli akademisyen müzisyenlerle çalıştı. 2000 senesinde İstanbula yerleşti. 2005 yılına kadar bir çok parçanın aranjesini ve gitar kayıtlarını yaptı. 2005 yılında reklam müzikleri yapmaya başladı. 2007 senesinde reklam müzikleri yaptığı Jingleist şirketini kurdu. Türkiye ve dünya çapındaki bir çok markanın reklam müziklerine imzasını attı. 2009 yılında Cumhur Göktuna ile İstanbul Müzik Akademisini kurdu.

Cumhur Göktuna ile birlikte 2011 yılında temelleri atılan ‘Organik Paranoya‘ isimli pop-rock soundlu müzik grubunu kurdular ve yoğun çalışmaların ardından 2014 yılında Organik Paranoya'nın ilk albümü piyasaya sunuldu. 2016 da Organik Paranoya’nın yeni albüm çalışmaları devam etmektedir.

“ORGANİK PARANOYA”NIN YENİ KLİBİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERORGANİK PARANOYA  ZALİM DÜNYA