UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

APPLE KULLANICILARI MÜJDE!.. İPHONE 7 İLE İLGİLİ BAZI BİLGİLER KESİNLEŞTİ!..

APPLE KULLANICILARI MÜJDE!.. İPHONE 7 İLE İLGİLİ BAZI BİLGİLER KESİNLEŞTİ!..

APPLE KULLANICILARI MÜJDE!.. İPHONE 7 İLE İLGİLİ BAZI BİLGİLER KESİNLEŞTİ!..

 

Apple her iPhone serisi ile bir önceki nesile göre daha fazla satış rakamına ulaşarak büyümesini devam ettirdi. iPhone 7 ile ilgili bilgiler kesinleşiyor!

iPhone 6'nın başarısı iPhone 6S'in satış rakamlarını oldukça fazla etkiledi ve iPhone 6S satışlarının bu çeyrekte duraklama ya da gerileme noktasına geldi.

HAYALLERİ GERÇEK OLABİLİR

1 yıl içinde 200 milyar dolardan daha fazla değer kaybeden şirket hisseleri günlük borsacıları tedirgin etse de uzun vade yatırımcıları Apple'ın tekrar trilyon dolarlık şirket hayallerinin gerçek olacağını düşünüyor.

7 SERİSİ EYLÜL AYINDA TANITILACAK

Bu hayalin gerçekleşmesi için en önemli kriterlerden birisi olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ise Eylül ayında bizlere tanıtılacak. Eylül ayı diyoruz ama bu her zaman yapılan takvimden kaynaklanıyor. Yoksa bazı kaynakların Apple'ın Haziran ayında düzenleyeceği Geliştiriciler Konferansı 2016'da iPhone 7'yi görebileceğimizi söylüyor.

iPhone 7 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu bilgilerin ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğu belirsiz ama iPhone 7 belirtilen özellikler ile gelecekse ortalığı yakıp kavuracak gibi görünüyor.

iPhone 7'nin iPhone 6S'ten tam 1mm daha ince geleceği ilk söylenti. Bunun sebebi ise 3,5mm kulaklık çıkışından vazgeçilmiş olması olarak gösteriliyor. Böylece iPhone 7'nin 6,1mm civarlarında olması bekleniyor.

iPhone 7'nin su geçirmezlik özelliği olacağı söylense de Apple yöneticilerinin bu duruma ne kadar tereddütlü baktıklarına zaman içinde yaptıkları açıklamalar ile şahit olduk. Apple su geçirmezlik noktasında "garanti kapsamında" yaşanacak müşteri şikayetlerini düşünerek su geçirmezlik tarafında adım atmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

iPhone 7 ile ilgili bir diğer özellik ise stereo hoparlörler. Ses verme noktasında rakiplerine göre her daim geride olan Apple'ın Beats Audio ile birlikte özel bir donanıma imza atacağı bekleniliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERiPhone 6S  iPhone 7  apple