UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYAZPERDE TUTUŞACAK! HALUK PİYES ''ATEŞ'' İLE YAKACAK!..

BEYAZPERDE TUTUŞACAK! HALUK PİYES ''ATEŞ'' İLE YAKACAK!..

BEYAZPERDE TUTUŞACAK! HALUK PİYES ''ATEŞ'' İLE YAKACAK!..

Haluk Piyes’in yapımcılığını yaptığı “Kanımdaki Barut” filminden sonra ikinci filmi “Ateş” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İki yakın arkadaşın geçmişlerindeki bir hatanın bedelini sevdikleriyle ödemek zorunda kalmalarını ve mücadelelerini beyaz perdeye aktaran Piyes, “Ateş” isimli filminin çekimlerini tamamladı. Film Nisan ayında vizyona girmeye hazırlanıyor.

Haluk Piyes’in başrolünü, yönetmenliği ve yapımcılığını üstlendiği “Ateş” filminde;  Büşra Ayaydın, Eren Hacısalihoğlu, Sacide Taşaner, Selahattin Taşdöğen, Meltem Miraloğlu, Muhammed Cangören, Özay Fecht, Hakan Eksen, Tamer Yiğit gibi başarılı oyuncular rol aldı.

“Ateş” filminin çekimleri bir yıllık hazırlık süresi sonrasında 3 haftada tamamlandı. Çekimler için İstanbul’un Cihangir, Tophane, Karaköy, Beyoğlu, Galata ve Tarlabaşı semtlerindeki birçok mekân kullanıldı. Filmin müzikleri ise Almanya’da yapıldı.

HALUK PİYES 13 KİLO VERDİ!

Mahallenin asi delikanlısını canlandıran Haluk Piyes, karakteri için 13 kilo verdi.

Eren Hacısalihoğlu ise aksiyon sahneleri için özel spor hocasıyla çalıştı.

“Değerlerimiz uğruna canımızı verebiliriz”

Haluk Piyes; “Ateş,  hepimizin hayat savaşı içerisinde geri plana attığımız değerlerden yola çıkarak, eksikliğini hissettiğimiz noktada  devreye giren iç sesimiz olacak. Görmezden geldiğimiz gerçekleri açığa çıkararak, kültürel erozyonla birlikte kaybettiğimiz değerlerimizin uğrunda aslında canımızı verebileceğimiz gerçeğini bize hatırlatacak. Filmde dünü ve bugünü buluşturmaya çalıştım. Yoğun bir ön hazırlık döneminden sonra 3 hafta 3 gün süren çekimlerde oyuncularım ve teknik ekibim ile yoğun bir şekilde geceli gündüzlü çalıştık.” Dedi.

Filmin Konusu

ATEŞ ve YAVUZ Cihangirli ve Tophaneli iki yakın arkadaştır. Ortak noktaları geçmişlerindeki bir hatanın bedelini en sevdikleriyle ödemek zorunda kalmış olmalarıdır.

Annesi gibi tiyatrocu olmak isteyen Ateş, girdiği hiçbir işte haksızlığa tahammül edememiş ve kendi doğrusu için hiç bir kavgadan çekinmemiştir. Taksici arkadaşı ve eski kulağı kesiklerden Yavuz onu bu durumdan vazgeçirmeye çalışır; ancak o da Ateş gibi yeni bir hayata başlamadan önce geçmişteki hesapları kapatması gerekecektir.

Ateş annesiyle olan sorunlu ilişkisinden dolayı içine kapanık ve karanlık bir hayat sürdürürken Aleyna’yla karşılaşır...

Aleyna, aile baskısından İstanbul’a kaçmış, iş arayışı içerisinde karşılaştığı olaylardan hayatın acımasız gerçeğiyle yüzleşmiştir. Ama artık yalnız değildir. Ateş aşkı uğruna her türlü zorluğa rağmen kendi hayatını Aleyna’ya adamıştır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhaluk piyes  kanımdaki barut