UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AŞKTAN ÖTÜRÜ” 4 FARKLI KITA VE 6 FARKLI ÜLKEDE YAZILAN KİTAP!..

“AŞKTAN ÖTÜRÜ” 4 FARKLI KITA VE 6 FARKLI ÜLKEDE YAZILAN KİTAP!..

“AŞKTAN ÖTÜRÜ” 4 FARKLI KITA VE 6 FARKLI ÜLKEDE YAZILAN KİTAP!..

Paris’te yaşayan Türk kızı olarak tanınan yönetmen Meta Akkuş ilk kitabı “Aşktan Ötürü” yü kitapseverler ile buluşturdu. Akkuş’un Fransa, Türkiye, Belçika, Amerika, Güney Afrika ve İsviçre’de yazdığı şiirleri ve düz yazılarından derlendiği için de 6 farklı ülke, 4 farklı kıtada yazılan bir kitap özelliğini taşıyor. 

Yurt dışında Chanel, Evian, Calvin Klein gibi şirketlerin reklamlarını çeken,  Hollywood’a da adım atarak  Micheal Apted, Terry Gilliam gibi ünlü yönetmenler ile çalışan ve Türkiye’de ise Levent Yüksel, Kıraç ve Gece Yolcuları gibi ünlü sanatçılara çektiği klipler ile de tanınan Meta Akkuş yönetmenliğin yanı sıra yazarlığa da adım atmış oldu.

“Kendimi Seviyorum Aşktan Ötürü”

 “Kitabımın mesajı ; Karanlığı sevmelisin, kabullenmelisin ki sana içinde barındırdığı öğretiyi sunsun ve karanlıktaki ışığı göresin; aşk ve tevekkül kısacası. Okuduğunuzda hissedeceksiniz. Cümleler önemli değil. His önemli, verdiği his Aşk” Diyen Akkuş “Kendimi Seviyorum Aşktan Ötürü” sözleriyle duygularını dile getiriyor. “Aşktan Ötürü” kitabındaki çizimler de Akkuş tarafından tek tek tasarlandı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeta akkuş