UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

140 BIÇAK DARBESİ İLE ÖLDÜRÜLEN GÜZEL MANKENİ KARDEŞİ Mİ ÖLDÜRDÜ?..

140 BIÇAK DARBESİ İLE ÖLDÜRÜLEN GÜZEL MANKENİ KARDEŞİ Mİ ÖLDÜRDÜ?..

140 BIÇAK DARBESİ İLE ÖLDÜRÜLEN GÜZEL MANKENİ KARDEŞİ Mİ ÖLDÜRDÜ?..

Stefania Dubrovina isimli genç model, Rusya'nın St. Petersburg kentinde 24 Şubat günü ismi açıklanmayan 42 yaşındaki bir adamın dairesinde ölü bulundu. Dubrovina'yı kız kardeşinin öldürdüğünden şüpheleniliyor.

Rusya'nın St. Petersburg kentinde 17 yaşındaki Stefania Dubrovina isimli genç model gözleri oyulmuş, kulakları kesilmiş ve 140 kez bıçaklanmış şekilde bulundu. Genç modeli, uyuşturucu kullandığı belirtilen 19 yaşındaki 'kıskanç' kız kardeşi Elizaveta'nın öldürdüğü düşünülüyor.

Dubrovina'nın cesedi ismi açıklanmayan 42 yaşındaki bir adamın dairesinde bulundu. 23 Şubat'ta Elizaveta'nın kardeşinin yanına gittiği belirtilirken, ismini vermek istemeyen bir polis kaynağı, Elizaveta, Stefania ve 42 yaşındaki adamın parti yaptığını ve içkileri bitince söz konusu adamın alışveriş yapmak üzere dışarı çıktığını söyledi. Adamın çıkmasından sonra Elizaveta'nın kardeşine bıçakla saldırdığı iddia ediliyor. Elizaveta'nın gözaltına alındığı belirtilirken, olay hakkındaki soruşturma sürüyor.

Dubrovina'nın Rus Komsomolskaya Pravda gazetesine konuşan ismini vermek istemeyen bir arkadaşı, genç modelin cinayetin işlendiği gece 42 yaşındaki adamın evine gittiğini aktardı ve "Stefania'nın bu adamla romantik ilişkisinin olup olmadığı yüzde 100 kanıtlanmadı. Yalnızca bu adamın Stefania için fotoğraf çekimleri ayarladığından eminiz. Bir hafta önce de onu ziyaret etmişti" dedi.

Dubrovina'nın ölümü hakkında konuşan 32 yaşındaki şovmen Stas Baretsky, "Stefania'yı iki yıldır tanıyordum. Alçakgönüllü ve çekici bir kızdı, benim gösterilerimde yer aldı. Şok içindeyim" ifadesini kullandı.

Radikal

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERStefania Dubrovina  kız kardeş  cinayet