UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"POYRAZ KARAYEL"DEKİ 'SEFER' KRİZİNİN SEBEBİ AŞK MI? YAKIŞIKLI OYUNCU DİZİDEN NEDEN AYRILDI? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

"POYRAZ KARAYEL"DEKİ 'SEFER' KRİZİNİN SEBEBİ AŞK MI? YAKIŞIKLI OYUNCU DİZİDEN NEDEN AYRILDI? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

"POYRAZ KARAYEL"DEKİ 'SEFER' KRİZİNİN SEBEBİ AŞK MI? YAKIŞIKLI OYUNCU DİZİDEN NEDEN AYRILDI? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dizi severlerin gönlünde taht kuran Poyraz Karayel'de "Sefer" krizi çıktı. Kanbolat Görkem Arslan'ın canlandırdığı Sefer'in öldürülmesi büyük ses getirdi. İkinci sezonuyla ekran macerasını sürdüren Poyraz Karayel'e daha önce; Fırat Çelik, Öykü Çeli, Beste Kökdemir, Özkan Uğur ve en son Azra Akın veda etmişti. Ancak "Sefer" karakteri dizinin ana karakterlerinden biri olarak görülüyordu, bu nedenle dizinin takipçileri bu ayrılığa inanmakta zorluk çekti. Ancak iddialar doğrulandı, Kanbolat Görkem Arslan senaryo gereği ayrıldı. Peki Kanbolat Görkem Arslan yani namıdiğer "Sefer" Poyraz Karayel'den neden ayrıldı? İşte Kanbolat Görkem Arslan'ın ayrılığıyla ilgili ortaya atılan iddialar!

Poyraz Karayel'in 46. bölümünde Adil'in oyununa gelen Sefer arabasıyla uçurumdan yuvarlanmış. Dizinin takipçileri Sefer'in öleceğini düşünmese de medyada çıkan haberlerle ölüm haberi doğrulanmıştı. Haberlerde yer alan iddialara göre Poyraz Karayel'in Poyraz'ı İlker Kaleli, dizide "Eser" karakterini oynayan Kanpolat Görkem Aslan'ın rolünün ön plana çıkmasına kızarak "Ya Görkem ye ben" dediği iddia edilmişti. Önce Limon Yapım ardından İlker Kaleli iddiaları yalanlamıştı. Kanpolat Görkem Aslan ise konuyla ilgili konuşmamayı tercih etti

İLKER KALELİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Sefer'i canlandıran Kanbolat Görkem Arslan'ın kendisi yüzünden ayrıldığı dedikodularına isyan eden İlker Kaleli, konuyla ilgili şöyle bir açıklama yapmıştı: "İşime, setime ve iş arkadaşlarımın tümüne olan sevgi ve saygımdan dolayı, böyle alçakça bir iddiaya karşı sessiz kalamadım. 'Ya o, ya da ben' gibi bir tavırla, bir oyuncunun veya set ekibinden bir arkadaşımın işine son verilmesinde bir fikir beyan etmem, ilgimin olması asla söz konusu değildir."

AYRILIĞIN NEDENİ AŞK MI?

Poyraz Karayel'deki "Sefer" kriziyle ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. İddialara göre; Poyraz Karayel'in yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı ile Görkem Aslan, setin başladığı ilk günlerden beri aşk yaşıyordu. Lostuvalı, beraber yaşadığı sevgilisinin sahnelerini daha uzun tutuyordu. İlker Kaleli'nin de bu duruma katlanamadığı ifade edildi. Set aralarında ekip arasında yaşanan gerginlik sonucu Kanpolat Görkem Aslan'la İlker Kaleli'nin konuşmadığı, sevgililerinin de onlara destek olduğu ifade edildi.

"POYRAZ KARAYEL"DE SEFER’İN ÖLDÜĞÜ SAHNEYİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPOYRAZ KARAYEL  SEFER  VEDA  AŞK