UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU SOKAK ORTASINDA SOYULDU?.. ÜSTÜNE ÜSTLÜK BAKIN BİR DE NE İSTEDİLER?

HANGİ DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU SOKAK ORTASINDA SOYULDU?.. ÜSTÜNE ÜSTLÜK BAKIN BİR DE NE İSTEDİLER?

HANGİ DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU SOKAK ORTASINDA SOYULDU?.. ÜSTÜNE ÜSTLÜK BAKIN BİR DE NE İSTEDİLER?

Serie A'nın güçlü ekiplerinden Napoli'nin golcü oyuncusu Lorenzo Insigne, hafta sonu formasını giydiği kentte soyguna uğradı. BBC'nin haberine göre Insigne ve arkadaşlarının bulunduğu aracı durdurarak üzerlerindeki parayı ve kıymetli eşyaları alan soyguncular, 25 yaşındaki futbolcudan bir de kendileri için gol atmasını istedi.

800 EURO VE BİR ROLEX SAAT İKİ PIRLANTA BİLEKLİK ÇALDILAR

Olay, Cumartesi akşamı 00.00 sularında meydana geldi. Insigne'nin menajeri yaptığı açıklamada, futbolcunun eşi Jenny ve iki arkadaşıyla birlikte dışarı çıktığını ve arabasıyla kırmızı ışıkta durduğu sırada soygunların yaklaştığını anlattı. Bu sırada yüzlerini eşarp ve kaskla gizleyen motosikletli soyguncuların, Lorenzo Insigne'nin aracına silah doğrultarak futbolcu ve arkadaşlarına ait 800 euro, bir Rolex saat ve iki pırlanta bilekliği çaldığı kaydedildi.

“BENİM İÇİN DE GOL AT”

Öte yandan soygunculardan birinin, uzaklaşmadan önce Napoli'nin forvetine "Fiorentina'ya karşı benim için bir gol at" dediği de öne sürüldü. Futbolcusunun korkunç bir tecrübe yaşadığını ifade eden menajer Antonio Ottaiano, 2013 yılında İsviçreli futbolcu Valon Behrami ve Slovak Marek Hamsik'in de sokak ortasında soyulduğunu hatırlattı. Adı sıklıkla "Camorra" isimli mafyanın suç eylemleriyle anılan Napoli kentinde çetelerle savaşmak için ordunun görevlendirileceği söylenmiş ve bu hükümetin bu planı tartışmalara neden olmuştu.Bu arada soyguncuların gol istediği Insigne, deplasmandaki Fiorentina maçında 90 dakika sahada kalmış ancak takımının sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldığı karşılaşmada fileleri havalandıramamıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhırsızlık  futbolcu  Lorenzo Insigne