UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILIN EN KOMİK KOMEDİ FİLMİ İÇİN GERİYE SAYIM BAŞLADI!.. "KAÇMA BİRADER" CUMA GÜNÜ HERKESİ GÜLME KRİZİNE SOKACAK!..

YILIN EN KOMİK KOMEDİ FİLMİ İÇİN GERİYE SAYIM BAŞLADI!.. "KAÇMA BİRADER" CUMA GÜNÜ HERKESİ GÜLME KRİZİNE SOKACAK!..

YILIN EN KOMİK KOMEDİ FİLMİ İÇİN GERİYE SAYIM BAŞLADI!.. "KAÇMA BİRADER" CUMA GÜNÜ HERKESİ GÜLME KRİZİNE SOKACAK!..

Vizyona girmek için gün sayan “Kaçma Birader”in tanıtım filmi için oyuncular belediye otobüsünde düğün yapıp, halay çekti. Yozgatlı Kolçak Ailesi’nin kızı Esma (Algı Eke) ve damadı Halil’in (Cihan Ercan) belediye otobüsünde yapılan düğünlerine, Zafer Algöz (Muammer), Melek Baykal (Rambo) ve Emrah Kaman’ın (Erdinç) “Nalinlim” adlı Yozgat türküsü eşliğindeki dans figürleri damgasını vurdu.


"KAÇMA BİRADER"İN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


DÜĞÜN YAPIP HALAY ÇEKTİLER

Yozgatlı ‘değişik’ aile Kolçaklar’a ‘değişik’ bir tanıtım... 4 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan Kaman Kardeşler imzalı “Kaçma Birader”in tanıtımı için oyuncular belediye otobüsünde düğün yapıp halay çekti.

‘Yılın en komik filmi’ olarak merakla beklenen aile komedisi “Kaçma Birader” sevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan küçük oğullarının peşinden İstanbul’a gelen, nevi şahsına münhasır Kolçak Ailesi’nin Taksim hikayesini anlatıyor. Bir gün içinde Taksim’de başlarına gelmeyen kalmayan aile fertleri, içine düştükleri tehlikeli durumlarla kendilerine has yöntemler kullanarak mücadele ediyor.

DEV KADRO BEYAZPERDEDE

Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Sinemaseverlere bol kahkaha vaat eden filmde, birbirinden güçlü oyunculuklarıyla Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Necip Memili ve Nursel Köse rol alıyor. Teoman, Funda Arar ve Ayhan Sicimoğlu’nun konuk oyuncu olarak yer aldığı “Kaçma Birader”in yönetmen koltuğunda ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı oturuyor.

Yapımcılığını, sinema dünyasına yeni bir soluk getirmek için güçlerini birleştiren dünyanını en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve ülkemizin en önemli yapım şirketlerinden Böcek Film’in üstlendiği “Kaçma Birader”; 4 Mart Cuma günü sinemalarda.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSinema  film  kaçma birader