UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI BERKAY VERDİĞİ KONSERDE MESLEĞİYLE İLGİLİ BİR ŞEYE VURGU YAPTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI BERKAY VERDİĞİ KONSERDE MESLEĞİYLE İLGİLİ BİR ŞEYE VURGU YAPTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI BERKAY VERDİĞİ KONSERDE MESLEĞİYLE İLGİLİ BİR ŞEYE VURGU YAPTI!..

Pop müziğin güçlü sesi Berkay, geçtiğimiz pazar gecesi Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. 

Her biri hit olan şarkılarının yanı sıra, yeni çıkaracağı “Arabest” adlı albümünden de şarkılar söyleyen Berkay, dinleyicilerine müzik ziyafeti yaşattı. Sevilen sanatçının, bu hafta çıkması planlanan yeni albümü ise sevenlerinden tam not aldı.

Çıkardığı albümlerle müzik listelerini alt üst eden Pop müziğin güçlü sesi Berkay, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluştu.

Büyük ilgi gören konserin ilk bölümünde her biri hit olan ve dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren sevilen sanatçı, ikinci bölümde ise sevenlerine bir sürpriz yaptı.

Bu hafta müzikseverlerle buluşması planlanan, kendi sevdiği arabesk şarkılardan oluşan yeni albümü “Arabest” ten şarkılar söyleyen Berkay, dinleyicilerden tam not aldı.

‘BEN POPÇU DEĞİLİM, BEN ARABESKÇİ DEĞİLİM, BEN YORUMCUYUM...’

‘Ben şarkı söylemeyi seviyorum. Allah uzun ömür verdikçe ve alkışlarınız olduğu sürece  bu işi yapmaya devam edeceğim”  diyen Berkay,  ARABEST albümü  ile bir proje işi yaptığını da vurguladı.

Yeni albümünde yer alan, Müslüm Gürses’in unutulmaz şarkısı Hasret Rüzgarları’nı söylediği sırada,  seyirciler hep bir ağızdan sanatçıya eşlik etti.

Orkestrasıyla  söylediği ve  en sevdiği  şarkıları bu albümde topladığını belirten  sanatçı,  coşkulu konserinde tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

Ünlü popçunun, güçlü sesi  ve enerji dolu sahne performansına tüm izleyiciler konser boyunca yerinde oturmadan  eşlik etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberkay