UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOKE EDEN İDDİA! GÜZEL OYUNCU ELÇİN SANGU 'KİRALIK AŞK'A VEDA MI EDİYOR?..

ŞOKE EDEN İDDİA! GÜZEL OYUNCU ELÇİN SANGU 'KİRALIK AŞK'A VEDA MI EDİYOR?..

ŞOKE EDEN İDDİA! GÜZEL OYUNCU ELÇİN SANGU 'KİRALIK AŞK'A VEDA MI EDİYOR?..

Ekranların sevilen isimlerinden Elçin Sangu'nun kısa bir süre içerisinde Kiralık Aşk'tan ayrılacağı söylenildi.

Herkes tarafından sevilen bir isim olan ve uzun zamandır izleyicilerin karşısına çıkan  Elçin Sangu, geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan yeni bir karar aldığı iddia edildi. Uzun zamandır Kiralık Aşk dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan  Elçin Sangu'nun çok kısa bir zaman içerisinde diziden ayrılacağı söylenildi.

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA YAKALANDI

Ortaya atılan iddialara göre Kiralık Aşk dizisi yüzünden büyük sıkıntı yaşayan ve tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edilen  Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken ile de sıkıntı yaşadığı iddia edildi. Yunus Özdiken ile sıkıntılar yaşayan ve  Barış Arduç ile de adı sık sık anılan  Elçin Sangu'nun bu sebeplerden dolayı büyük sıkıntı yaşadığı ve Kiralık Aşk dizisinden ayrılacağı kaydedildi.

İDDİALAR BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Tükenmişlik sendromuna yakalandığını her seferinde inkar eden  Elçin Sangu'nun en kısa zamanda diziden ayrılacağını iddia etmesi, olayların akışınI değiştirdi. Uzun zamandır sürekli Kiralık Aşk dizisiyle gündeme gelen  Elçin Sangu'nun geçtiğimiz günlerde yeniden diziden ayrılacağının iddia edilmesi, herkesi şaşırttı.  Elçin Sangu'nun Yunus Özdiken için diziden ayrılacağı iddiaları da magazin gündemine bomba gibi düştü.

NE CEVAP VERECEĞİ MERAK EDİLİYOR

Barış Arduç ile çok yakın dost olan  Elçin Sangu'nun bu sorunlar nedeniyle Yunus Özdiken'den ayrılma noktasına geldiği iddia edildi. Yunus Özdiken ile evlilik yolunda ilerleyen ilişkilerini bitirmemek için diziden ayrılmayı da göze alan  Elçin Sangu'nun bu iddialara ne cevap vereceği de herkes tarafından merak ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERELÇİN SANGU