UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAYA ÇİLİNGİROĞLU PİLATES HOCASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ!..

KAYA ÇİLİNGİROĞLU PİLATES HOCASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ!..

KAYA ÇİLİNGİROĞLU PİLATES HOCASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ!..

Kaya Çilingiroğlu, önceki akşam pilates eğitmeni olduğu öğrenilen kadın arkadaşıyla Karaköy’de bir mekândan çıkarken objektiflere takıldı.

Mekân çıkışı flaşların patlaması Kaya Çilingiroğlu’nu bir hayli tedirgin etti. Uçankuş TV kameralarını görünce uzaklaşan Çilingiroğlu, yanında bayan arkadaşının olduğunu inkâr etti.

Kaya Çilingiroğlu, valeden aracını kapıya getirmesini istedi. Arabasına doğru yavaş adımlarla giden Çilingiroğlu’na bayan arkadaşı da eşlik etti.

Kameraları karşısında görünce panikleyen Kaya Çilingiroğlu, valenin arabasını getirmemesi üzerine u dönüşü yaparak bayan arkadaşıyla mekâna geri döndü.

Mekândan ikinci kez çıkan Kaya Çilingiroğlu’nun yanında bu sefer bayan arkadaşı yoktu. Tek başına çıkan ünlü işadamı, aracına binerek gecenin karanlığına karıştı.

Kaya Çilingiroğlu’nun hemen arkasından çıkan gizemli bayan arkadaşı, bir süre kapının önünde bekleyerek telefon görüşmesi yaptı.

Mekândan çıkmasıyla gazetecilerin soru yağmuruna tuttuğu kadın, Kaya Çilingiroğlu’yla ilgili sorular karşısında ser verip sır vermedi.

Çilingiroğlu, geçen haftalarda ise yoga hocası Müjde Mısırlı’yla görüntülenmişti. Kaya Çilingiroğlu’nun “Sevgilim” itirafını yaptığı yoga hocası Mısırlı ise konuyla ilgili “Kaya benim sadece öğrencim. Topuklu ayakkabıyla yürürken koluna girdim. Bana neden sevgilim diyor ki? Yoga dersi alıyor ve ben öğretmeniyim, sevgilisi değilim” demişti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkaya çilingiroğlu