UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSYAN ETTİ! KENAN İMİRZALIOĞLU, HANGİ KONUDA DEM VURDU?..

İSYAN ETTİ! KENAN İMİRZALIOĞLU, HANGİ KONUDA DEM VURDU?..

İSYAN ETTİ! KENAN İMİRZALIOĞLU, HANGİ KONUDA DEM VURDU?..

Kenan İmirzalıoğlu, kendisi ve Sinem Kobal’la ilgili haberlere isyan etti. Evlilik hazırlıkları nedeniyle basının yakın takibinde olan ünlü oyuncu, “BBG Evi gibi olduk” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal’ın ailesinin evine giderek geleneklere uygun şekilde kız isteyen Kenan İmirzalıoğlu, o günün kuaförden devamındaki kutlamaya kadar an be an takip edilmesinden rahatsız oldu.

Bir yuva kuracağız

Ünlü oyuncu, önceki gün Cihangir’de karşılaştığı habercilerin evlilik hazırlıklarıyla ilgili soruları üzerine, ilginç bir benzetme yaptı: “Açıkçası bizim durumumuz Biri Bizi Gözetliyor Evi gibi oldu. ‘Ailesi geldi, kız istedi, yüzük aldılar’ gibi haberlerden rahatsızlık duyuyorum. Sonuçta biz de bir yuva kuracağız. Bu sevgililik meselesi değil artık, aile kurmaya çabalıyoruz. Lütfen mahremiyetimize saygı gösterin. Uzaydan gelmedik, biz de bu memleketin insanıyız. Memleketin derdi başından aşkın zaten. Ülkede bunca sorun varken her gün kendi haberlerimi okumaktan hicap duyuyorum, gerçekten o zaman kendimden utanıyorum.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13