UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODEL FİRST LADY OLMA YOLUNDA İLERLİYOR! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

ÜNLÜ MODEL FİRST LADY OLMA YOLUNDA İLERLİYOR! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

ÜNLÜ MODEL FİRST LADY OLMA YOLUNDA İLERLİYOR! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

ABD’de emlak kralı Donald Trump’ın Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi gözlerin, Slovenya asıllı eşi Melania Trump’a çevrilmesine neden oldu.

Donad Trump’ın (69) tüm dünyada büyük ses getiren seçim kampanyası boyunca genellikle sessiz kalmayı tercih eden 45 yaşındaki eski model Melania, ona gösterilen ilginin artması sonucu geçtiğimiz hafta ilk kez US Weekly dergisine röportaj verdi.

Röportaj için eşinin sarayları aratmayan dairelerinde ünlü tasarımcılara ait bir dizi kıyafetle poz veren Melania Trump kocasına ilgi duymasına neden olan başlıca şeyin “Onun büyüleyici zekâsı” olduğunu söyledi.

YUGOSLAVYA DOĞUMLU

Henüz 19 yaşındayken Yugoslavya’yı terk ederek ABD’de yeni bir hayata başlayan Melania Trump ayrıca, “Ben sürekli evet diyen bir insan değilim” dedi.

Kocası ile her zaman aynı fikirde olmadığını belirten eski model “Ve onunla aynı fikirde olmadığımda bunu mutlaka ona söylüyorum” dedi.

Eğer kocası seçimi kazanırsa ABD tarihinin ülke sınırları içinde doğmamış ikinci First Lady’si olacak olan Melania Trump, kocasının büyük tepki toplayan siyasi görüşlerine ise sonuna dek destek verdiğini belirtti.

Trump’ın, “Bütün Müslümanların ABD’ye girişini gececi olarak yasaklama” projesini desteklediğini söyleyen First Lady adayı “O Amerika halkını korumak istiyor. Şu anda dünyada olup bitenler çok tehlikeli” dedi.

MUTLULUĞUN SIRRINI VERDİ

Röportajda eski bir göçmen olmasına rağmen kocasının göç karşıtı görüşlerini de desteklediğini belirten Melania Trump “Ben hiç bir zaman ABD’de yasadışı yollardan kalmayı hayal bile etmedim” dedi.

Melania Trump “Çok dırdırcı bir eş olmadığını” da söyledi ve mutlu bir evliliğin sırrının “ayrı tuvaletler kullanmakta” olduğuna inandığını da belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMelania Trump  first lady