UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAFEİN BAĞIMLILARINA MÜJDE! ARTIK BAĞIMLILIKTAN KURTULACAKSINIZ!..

KAFEİN BAĞIMLILARINA MÜJDE! ARTIK BAĞIMLILIKTAN KURTULACAKSINIZ!..

KAFEİN BAĞIMLILARINA MÜJDE! ARTIK BAĞIMLILIKTAN KURTULACAKSINIZ!..

Zihni canlı tutması ile dünya genelinde pek çok kişi tarafından tercih edilen kafein, bir bağımlılık yaratabiliyor. Bu yeni bileklik sayesinde artık kahve içmeye ihtiyacınız olmayacak.

Merkezi sinir sistemine etki ederek, beyne gelen ve beyinden giden iletileri hızlandırıcı etkiye sahip olan madde kafein, günümüz iş hayatında çalışanlar tarafından oldukça rağbet görüyor durumda.

Fasulye, kakao, kola gibi birçok maddede bulunan kafein ise, en fazla miktarda kahve yoluyla vücuda alınabiliyor.

Fakat, günlük belirli bir miktardan fazla içildiği takdirde, olumlu etkilerde bulunduğu sinir hücrelerini zedeleyici etki yapan kafeinin, bu konuda birçok kişide bağımlılık yarattığı bir gerçek.

“Joule” adındaki kafein bandı işlevindeki bileklikler ise, kullanıcıların bu sorununa çözüm olmak amacını taşıyor.

Joule bileklikleri, kullanıcıların kan dolaşım sistemine kafein enjekte ediyor. Bilekliğin yanı sıra saat olarak da işlev görebilen bu alet, kullanıcıların vücutlarına enjekte edecekleri kafein miktarını ayarlamalarına olanak tanıyor.

Joule bilekliklerin salgıladığı kafeinin, kahve ile aynı düzeyde kafein vermemesi nedeniyle, kahve içemeyen kullanıcılara da uygun olarak hazırlanmış gözüküyor.

Toplanılan 56 bin dolarlık bağış ile piyasaya sürülen ürünün, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verse de, vücutları bir doğal olmayan katkı maddesi daha sokmalarına neden olacak gibi gözüküyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAFEİN  BAĞIMLI  BİLEKLİK