UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE RAKİBİNİ PİLOTUN ANONSUYLA ÖĞRENDİ!..

FENERBAHÇE RAKİBİNİ PİLOTUN ANONSUYLA ÖĞRENDİ!..

FENERBAHÇE RAKİBİNİ PİLOTUN ANONSUYLA ÖĞRENDİ!..

Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan Fenerbahçe, Moskova'dan dönerken pilot, rakibin Braga olduğunu anons edince uçakta futbolcular ve teknik heyette sevinç yaşandı.

UEFA  Avrupa Ligi'nde  Lokomotiv Moskova'yı eleyerek son 16 turuna kalan  Fenerbahçe'nin bir sonraki rakibi sarı lacivertliler havadayken belli oldu. TSİ ile 1255'de  Moskova'dan uçağı kalkan  Fenerbahçe kafilesinin kulağı saatler TSİ ile 1400 olduğunda uçağın pilotundaydı. Yaklaşık 15-20 dakika sonra kaptan pilot kura çekimi sonrası rakibin Braga olduğunu anons edince uçakta futbolcular ve teknik heyette bir sevinç havası oluştu.

PİLOT BRAGA'YI ANONS ETTİ

Futbolculardan Josef de Souza uçakta rakipleri Braga'yı gazetecilere değerlendirirken hayatında ilk defa uçakta havadayken rakiplerini öğrendiğini söyledi. Souza, "Uçağa binmeden önce bir an önce  İstanbul'a dönsem, telefonumu açsam ve rakibimizi öğrensem diye düşünüyordum. Neyseki pilotumuz var ve O buna gerek bırakmadı" şeklinde konuştu.

SOUZA: KALİTELİ BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ

Josef,  Portekiz'e yeniden gitmenin çok güzel olduğunu ve belki arkadaşlarını görmeye fırsat bulabileceğini söyledi. Portekizli futbolcu Braga'yı değerlendirirken şu ifadeleri kullandı. "Kaliteli bir takımla oynayacağız. Daha önce bu kupada final oynamış bir ekip.  Lokomotiv Moskova'ya gösterdiğimiz konsantrasyonun aynısını gösterirsek şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum."

SOUZA: UMARIM TARİH TEKERRÜR EDER

Porto forması giyerken Braga'ya karşı final oynağı hatırlatılınca Josef de Souza, "Umarım tarih tekerrür eder. İyi bir mücadele olacağını tahmin ediyorum. Tanrı da bize hardım ederse biz bu turu geçip adımızı çeyrek finale yazdırmak istiyoruz" dedi.

SOUZA MÜCADELE SÖZÜ VERDİ

Kadıköy'de oynanan  Lokomotiv Moskova maçında golünün olduğu, Braga maçlarında yine gol için söz verip vermediği sorusuna "Tabi ki bunun sözünü veremem. Ama siz tek birşeyin sözünü verebilirim. O da bu maçlarda çok mücadele edeceğim. Eğer mümkünse tabi ki  Fenerbahçe için gol atmak isterim. Ama bırakalım gollerimizi forvetlerimiz atsın. Biz mücadele edelim. Yeter ki takımımız bir üst tura geçsin." şeklinde cevap verdi.

YOL TEMİZLENECEK!

Son olarak Liverpool-Manchester United eşleşmesine değinen Josef, "Aslında güzel bir eşleşme oldu. Zor rakiplerden birinin eleneceği, yolun biraz daha bizim için temizleneceği anlamına geliyor.  Liverpool'da benim arkadaşım Coutinho oynuyor. O yüzden bu eşleşmede ben  Liverpool'u tutuyorum" dedi.

HASAN ALİ: BRAGA HAKKINDA FAZLA BİLGİM YOK

Hasan Ali Kaldırım ise Braga hakkında pek bir bilgisinin olmadığını, Portekizli oyuncuların ve Pereira'nın rakibi daha iyi tanıdığını söyledi. Kaldırım, "Bizim için iyi bir kura olduğunu düşünüyorum. İlk maçın  Kadıköy'de olması bir avantaj. Genelde ilk maçın deplasmanda olmasının avantaj olduğu kanısı var ama en öyle düşünöüyorum. İnşallah ilk maçta seyircimizin önünde iyi bir skor alıp, deplasmana avantajlı gideriz. Zor olacak, zaten kalan takımlar kaliteli ekipler. Ama inşallah Braga'yı da eleyip  Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HASAN ALİ: KAZANAN TAKIM OLUYOR

Hem kendisinin, hem de sol kanatta partneri olan Caner'in yükselen formları sorulduğunda Kaldırım, "Tabi ki ikimizin performansı takıma yansıyor. İkimiz de elimizden geleni yapıp, her maçta oynayacakmışız gibi hazırlanıyoruz. Bu durumda da kazanan takım oluyor" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  futbol  pilot  rakip