UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ UYARDI! O BÖLGELERİ YAĞIŞLI GÜNLER BEKLİYOR!..

METEOROLOJİ UYARDI! O BÖLGELERİ YAĞIŞLI GÜNLER BEKLİYOR!..

METEOROLOJİ UYARDI! O BÖLGELERİ YAĞIŞLI GÜNLER BEKLİYOR!..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Ege bölgeleri için yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki hafta ortasına kadar hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceğini, günün en yüksek sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin 10-15 derece üzerinde olacağını bildirdi.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, yurdun akşam saatlerinden itibaren ılık ve yağışlı bir sistemin etkisine gireceği belirtildi.

MARMARA VE EGE'YE YAĞIŞ GELİYOR!

Akşam saatlerinde Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de başlayacak hafif, yer yer orta kuvvette yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların, cumartesi günü yurdun kuzeydoğusu dışında yurt genelinde etkili olacağı, pazar günü ise kuzeydoğu kesimlerinde etkili olduktan sonra yurdu terk edeceği ifade edildi.

Pazartesi ve salı günleri ülke genelinde yağış beklenmediği kaydedildi.

Ancak Trakya kesiminin salı günü akşam saatlerinden sonra yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği ve çarşambadan itibaren haftanın ikinci yarısının yağışlı geçeceğinin öngörüldüğü vurgulandı.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİ ÜZERİNDE SEYREDECEK

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının önümüzdeki hafta ortasına kadar artmaya devam edeceği, günün en yüksek sıcaklıklarının mevsim normallerinin 10-15 derece üzerinde gerçekleşeceğinin beklendiği kaydedildi.

Önümüzdeki haftanın ikinci yarısında yağışlı sistem ile hava sıcaklıklarının batı bölgelerinden başlayarak doğu bölgelerine doğru azalıp mevsim normalleri civarına ineceğinin tahmin edildiği aktarıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeteoroloji  yağış