UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, ONUR BAŞTÜRK VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, ONUR BAŞTÜRK VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, ONUR BAŞTÜRK VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Yüksel Aytuğ - Sabah Günaydın

ARABAN YAKIYOR!..

Ekranlarda Murat Boz'un oynadığı bir televizyon reklamı dönüp duruyor, akaryakıt indirimi sağlayan bir kartla ilgili. Murat, ailesini görmek için Karadeniz Ereğli'ye geliyor. Kahvenin önündeki çocuk, Murat'ın 'minik' otomobilini görüp "Ooo, Murat abi, araban yakıyor" diyor.

Kahve ahalisinden bir adam araya giriyor: "Yakar tabii... Öyle her hafta otomobille aileni görmeye gelirsen..." Bizim Murat da elindeki kartı gösterip kendisine sağlanan akaryakıt indirimini anlatıyor vs...

İyi, hoş da o 'Çok yakıyor' denilen minik otomobilin markası, modeli açıkça görülüyor. Şimdi o üretici firma, 'Çok yakan araba' olarak gösterilen otomobil için ya tazminat davası açarsa?

Sina Koloğlu - Milliyet Cadde

DİZİDE YASAKLI ŞİİR

‘Hayat Şarkısı’ dizisinin son bölümünde Hülya’nın çocukluğuna gidiliyor. Hülya evden kaçıyor. Okulda yasaklı şiir okuduğu için öğretmeni annesine şikayet etmiş, o da “Jandarma seni alacak, hapise tıkacak” diye korkutmuş... Hülya ormanda ağaç kütüğünün üzerine çıkarak, ablası Melek ve arkadaşına şiiri okuyor; “Dünyayı çocuklara verelim / Kocaman bir elma gibi verelim sıcacık bir ekmek somunu gibi / Hiç değilse bir günlüğüne doysunlar / Bir günlük de olsa öğrensin dünya arkadaşlığı / Çocuklar dünyayı alacak elimizden / Ölümsüz ağaçlar dikecek” (Nazım Hikmet) Melek küçükken devrimci, büyüdükçe ‘kapitalist’ oluyor dizide... 
Helal olsun
Sefer gibi çok önemli bir karakteri “Zamanı geldi aramızdan ayrılması lazım” diyerek öldüren ‘Poyraz Karayel’ şu mesajı verdi; bir dizi kendine güveniyorsa kahramanını da öldürür... Helal olsun diyorum kendilerine. Yoksa ne olacak küçük bir oyunla diriltebilirlerdi! 

Onur Baştürk - Hürriyet Kelebek

SERENAY: TABİİ Kİ ÖYLE BİR ŞEY YOK!

Serenay Sarıkaya (TV dizilerinin başarılı oyuncusu) Nejat İşler'le başrolü paylaşacağı yeni bir filme (sinema filmi) başlıyormuş.

Ve çıkan haberlere bakılırsa Serenay, film sözleşmesine şöyle bir madde koydurmuş:

“Soyunmam, sevişmem. Sadece öpüşürüm.”

Okuyunca bir tuhaf geldi.

Çünkü benim tanıdığım kadarıyla Serenay, böyle eski Yeşilçam usulü maddeler koydurmakla uğraşacak biri değil.

Senaryoya/yönetmene bakar.

Öpüşme/soyunma penceresinden olaya bakmaz.

Dedim ki en iyisi ona sormak.

Böyle bir şey var mı yok mu öğrenmek.

Sordum da...

Serenay, “Yok öyle bir şey tabii ki” dedi.

“Ben de okuyunca şaşırmıştım zaten” diye yanıt verince, “Ben de öyle!”diye karşılık verdi, “Yeni filme başlayan her kadın oyuncunun başına gelen bir şey bu.”

Hakikaten de öyle.

Popüler bir kadın oyuncunun film projesi ilk başlarda önce bu pencereden haber olur.

Öpüşecek mi, soyunacak mı, sevişecek mi diye.

Ya da sevişmeyecekmiş, soyunmayacakmış diye...

Alt metinde hep bir erotik merak dürtmesi yani...

Aslında bu tür haberler kondurmak bir yandan oyuncuyu istismar etmek değil mi? 

Cengiz Semercioğlu - Hürriyet Kelebek

CNN’DE OSCAR ÖZEL PROGRAMI

Pazar gecesi yapılacak Oscar törenleriyle ilgili tahminler açıklanıyor, kimin kazanacağı yönünde bahisler yapılıyor.

Saat 03.00’te canlı yayınlanacak tören öncesinde pazar gecesi 22.00’den 00.30’a kadar CNN Türk’te Oscar’la ilgili özel bir program yayınlanacak.

Adaylar, kulis haberleri, tahminler, filmler üzerine yorumlar, tartışmalar tören öncesi yayınlanacak bu programda konuşulacak.

Nefise Karatay’ın hazırlayacağı programı keyifle izleyeceğim ama.

Tören ise herkese açık olarak Digiturk 1’inci kanaldan canlı yayınlanacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları