UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“KOLPAÇİNO” EFSANESİ 5 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR! İŞTE FİLMİN VİZYONA GİRECEĞİ TARİH!..

“KOLPAÇİNO” EFSANESİ 5 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR! İŞTE FİLMİN VİZYONA GİRECEĞİ TARİH!..

“KOLPAÇİNO” EFSANESİ 5 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR! İŞTE FİLMİN VİZYONA GİRECEĞİ TARİH!..

Sosyal medyada ortaya çıkan ilk görüntüleriyle olay yaratan ‘Kolpaçino- 3. Devre’ filmi, senarist-yönetmen ve başrol oyuncusu Şafak Sezer’in yanı sıra Erkan Petekkaya’nın da aralarında bulunduğu kadrosuna yeni kattığı yıldız oyuncularla 11 Mart’ta geri dönüyor. Çok büyük bir hayran kitlesi olan, sosyal medyada adına binlerce capsler yapılan sinemaseverlerin merakla beklediği Kolpaçino serisinin 3. filmi Kolpaçino-3. Devre izleyenlerin komedi hasretine son verecek.

Vizyon için geri sayan ‘Kolpaçino- 3. Devre’ filminin merakla beklenen fragmanı da sosyal medyada paylaşıldı. Filmin sosyal medya hesaplarının yanı sıra youtube’ta da izlenebilecek olan fragman yetenekli oyuncu performanslarıyla da komedi fenomeni ünvanını layığıyla taşımaya devam edecek.

ÖZGÜR, YANLIŞLIKLA SERVETE KONUYOR

‘Kolpaçino- 3.Devre’ de Özgür karakteri (Şafak Sezer), bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının (Erkan Petekkaya); adamlarından birinin telefonu ile yaşanan karışıklık sonucu Başkan’a ait olan çok değerli bir koleksiyona yanlışlıkla sahip olur. Daha sonra Özgür, ‘Başkan’ın yakın takibinde geçirdiği maceralarla heyecan dolu günler geçiriyor.

Yapımcılığını Film İstanbul’un, yönetmenliğini ve senaryosunu filmin yıldızı Şafak Sezer’in üstlendiği yapım, güçlenen kadrosuyla bu yılın en komik filmi olmaya aday. Filmde başrol oyuncusu Şafak Sezer’in yanı sıra ‘mafya babası’ rolüyle Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Tuğba Melis Türk, Mustafa Mert Koç, Çağrı Ergin, Ali Yerlikaya, Vahdet Çelik adlı oyuncular yine sinema izleyicisinin gönlünde taht kuracak.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKOLPAÇİNO 3  FRAGMAN