UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI CELINE DION KOCASININ ÖLÜMÜNDEN SONRA VERDİĞİ KONSERDE EŞİ HAKKINDA KONUŞURKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!..

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI CELINE DION KOCASININ ÖLÜMÜNDEN SONRA VERDİĞİ KONSERDE EŞİ HAKKINDA KONUŞURKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!..

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI CELINE DION KOCASININ ÖLÜMÜNDEN SONRA VERDİĞİ KONSERDE EŞİ HAKKINDA KONUŞURKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!..

Celine Dion kocasının ölümünden sonra verdiği ilk konserde eşi hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Şarkıcı  Celine Dion kocası ve ayrıca menejeri olan Rene Angelil'in geçen ayki ölümünden sonra ilk defa  Las Vegas'ta Caesar Palace'de kendi web sayfasında canlı olarak sahneye çıktı. Geçen ay 73 yaşında kansere yenilip ölen eşi hakkında konuştuğunda gözyaşlarına boğuldu.

ANILARI GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Dion konserine başlamadan önce sahnede aile fotoğraflarının olduğu bir slayt gösterisi yapıldı. İzleyicilerden büyük alkış alan 47 yaşında ki  Celine Dion kocası ile ilgili anıları göz yaşları içinde anlattı: "Kocam karşımdaki sandalyede oturmuş olsun, balkonda olsun, sahnenin arkasında olsun veya evde çocuklarla olsun ben her zaman sahnedeyken o hep benimleydi hep onu hissediyorum ve hiç bir şey bu duygularımı artık değiştiremeyecek."

Celine Dion, "Eşime o kadar çok güveniyordum ki hiç bir şey için endişelenmiyordum. Ama artık bundan sonra doğal olarak çocuklar oyuncaklar ile oynasın mı? Bu şarkı çok hızlı mı? Çok mu konuşuyorum?" gibi sorular ile kendi kendine sorular sorduğunu söyledi.

"TANIDIĞIM TEK ADAMDI"

Dion şöyle devam etti:

"Eşim benim en büyük eleştirmenimdi. Bana hiçbir zaman duymak istediğim şeyleri söylemedi her zaman duymam gerekenleri söyledi. Mesela konserlerden eve döndüğümüz zamanlar eşim sessiz iken beni incitmeden bana nasıl yaklaşacağını düşündüğünü hissediyordum. Ama bazen kariyerimde ilerlemem için bana söylemek zorunda olduğu şeyler de oldu. Rene hayatım boyunca tanıdığım tek adamdı ve her zaman ilk tanıştığımız günkü heyecanı koruduk. Bana karşı hiçbir zaman kaba kelimeler kullanmadı ve her zaman yumuşak ve kibardı. Onunla he zaman birdik ve her zaman öyle kalacağız.

"BANA BİR İŞARET VERECEK"

Belki şu an onun sesini duymuyorum ama eşim ile konuşuyorm, her zaman onu düşünüyorum, beni duyduğunu öyle veya böyle biliyorum ve hissediyorum. Ve biliyorum ki bir şey yaptığım zaman yaptığım şeyi onaylayıp onaylamadığını belirtmek için bana bir işaret verecek."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERceline dion