UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GERÇEĞİ AÇIKLIYORUZ!.. HANDE SUBAŞI İLE CAN TURSAN BOŞANDI MI, BOŞANMADI MI?.. İŞTE MAHKEMEDEN OLAY GÖRÜNTÜLER...

GERÇEĞİ AÇIKLIYORUZ!.. HANDE SUBAŞI İLE CAN TURSAN BOŞANDI MI, BOŞANMADI MI?.. İŞTE MAHKEMEDEN OLAY GÖRÜNTÜLER...

GERÇEĞİ AÇIKLIYORUZ!.. HANDE SUBAŞI İLE CAN TURSAN BOŞANDI MI, BOŞANMADI MI?.. İŞTE MAHKEMEDEN OLAY GÖRÜNTÜLER...

SON DAKİKA! HANDE SUBAŞI'NIN MENAJERİ DOĞRU HABERİ UÇANKUŞ.COM'A VERDİ: BOŞANMA DAVASI ERTELENDİ.
İHA’NIN HABERİ! HANDE SUBAŞI BOŞANAMADI

Türkiye eski güzeli manken Hande Subaşı ile 4 yıllık eşi Can Tursan'ın boşanma davasında hakim, aralarındaki sorunları çözmeleri için çifte süre vererek duruşmayı erteledi. Çift duruşmanın ardından adliyeden birlikte ayrılırken, Hande Subaşı'nın yaşlı gözleri dikkatlerden kaçmadı. 

2012 yılında iş adamı Can Tursan ile hayatını birleştiren 2005 Miss Turkey birincisi Hande Subaşı'nın boşanma davasının ilk celsesi görüldü. İstanbul Aile Mahkemesi'ne avukatlarıyla birlikte gelen çift, duruşma öncesi yan yana oturup yaklaşık 25 dakika konuştu. Mahkeme hakimi gizlilik kararı olan duruşmaya girenleri dışarıya çıkarttı. Duruşmanın başlamasıyla birlikte salona geçen çiftin işlemleri yalnızca 10 dakika sürdü. 
HAKİM SORUNLARI HALLETMELERİ İÇİN SÜRE VERDİ 
Duruşma hakiminin taraflara "Boşanmakta kararlı mısınız?" sorusuna, taraflar boşanmakta kararlı olduklarını, ancak aralarında bazı sorunlar olduğu için henüz anlaşmaya varamadıklarını söyledi. Hakim, taraflara "Aranızdaki sorunları halledin öyle gelin" dedi. Mahkeme hakimi, tarafların arasındaki sorunları çözmeleri için süre vererek duruşmayı erteledi. 
SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR 
Çift, duruşmanın ardından avukatlarıyla birlikte adliyeden ayrıldı. Açıklama yapmak istemeyen çiftin oldukça üzgün oldukları gözlenirken, Hande Subaşı'nın ağlaması gözlerden kaçmadı. Hande Subaşı, basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçınarak "Teşekkür ederim" demekle yetindi. 
BAŞAK AKBULUT-İSTANBUL(İHA)

DHA’NIN HABERİ! HANDE SUBAŞI 10 DAKİKADA BOŞANDI

2005 Miss Turkey birincisi Hande Subaşı ile eşi Can Tursan, tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Çağlayan'da bulunan İstanbul 12. Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya Hande Subaşı ve Can Tursan ile avukatları hazır bulundu. Saat 10.17'de başlayan ve gizli görülen celse 10 dakika sürdü. 

Mahkemede, taraflar anlaşmalı olarak boşanmak istediklerin söyledi. Mahkeme de çiftin boşanmasına karar verdi. Boşandıktan sonra duruşma salonunda birlikte ayrılan çiftin üzgün oldukları gözlendi. Hande Subaşı, gazetecilerin sorularını "Teşekkür ederek" geri çevirdi. Hande Subaşı ve Can Tursan adliyenin otoparkına birlikte gitti, daha sonra da adliyeden ayrıldılar. Öte yandan Hande Subaşı ve Can Tursan adliyede vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. 
SERPİL KIRKESER / İSTANBUL, (DHA) 

MAHKEMEDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHANDE SUBAŞI  CAN TURSAN