UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇALINAN SAATİNİN PEŞİNE DÜŞEN GÖKHAN GÖNÜL, EŞİNE 720 BİN EURO DEĞERİNDE ASTON MARTIN HEDİYE ETTİ!..

ÇALINAN SAATİNİN PEŞİNE DÜŞEN GÖKHAN GÖNÜL, EŞİNE 720 BİN EURO DEĞERİNDE ASTON MARTIN HEDİYE ETTİ!..

ÇALINAN SAATİNİN PEŞİNE DÜŞEN GÖKHAN GÖNÜL, EŞİNE 720 BİN EURO DEĞERİNDE ASTON MARTIN HEDİYE ETTİ!..

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, geçen hafta eşi Hatice Gönül’e 2015 model bir Aston Martin almıştı. Önceki akşam Karaköy Mitte adlı restoranın önüne otomobilini park eden Gönül, mekanın önündeki kaldırıma oturdu, aracını da sık sık kontrol etti. Görüntülendiğini fark edince de HG plakalı aracına binerek oradan uzaklaştı.

720 bin euro

Gökhan Gönül, eşine 4 ay önce D&D Motor’dan aldığı Aston Martin’e 720 bin euro (yaklaşık 2 milyon 330 bin lira) ödedi.

HIRSIZLIK ŞOKU

Fenerbahçe’nin kaptanı Gökhan Gönül’ün 5 Şubat’taki Antalyaspor karşılaşması sırasında 200 Bin değerindeki Patek Philippe marka saatinin çalındığı ortaya çıktı. Antalya Arena’daki maçta 18 kişilik kadroda olmasına rağmen yedek kulübesinde oturan ve maçta oynamayan kaptan Gökhan Gönül, diğer futbolcular gibi eşyalarını soyunma odasında bıraktı. İstanbul’a dönmek için havalimanına giden Fenerbahçe kafilesi terminalde beklerken Gökhan Gönül 200 Bin değerindeki Patek Philippe marka saatinin kaybolduğunu farketti. Hemen İç Hatlar Terminali’ndeki polis merkezine giden mili futbolcu, saatini Antalya Arena Stadı’nda çantasına koyduğunu, havalimanına geldiğinde ise yerinde olmadığını fark ettiğini söyledi.

Hırsızı bulmak için Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği özel ekip kurdu. Stadın güvenlik kameraları kayıtları tek tek incelemeye alındı. Polis yaklaşık 20 kişiden oluşan güvenlik sorumlularını ifadesine de başvurdu.  

YEŞİL KRALİÇELER

Futbolcular, yeşil sahalardan kazandıkları paralarla eşlerini kraliçe gibi yaşatıyor. Fenerbahçeli Nani de bu trende uyup eşi Daniela'ya lüks bir cip aldı

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, önceki gece eşi Daniela Martins ve akrabaları ile Sunset çıkışı görüntülendi. Mekanda ailesi ile yemek yiyen dünyaca ünlü futbolcu, çıkışta lüks araçları ile şov yaptı. Nani, mekandan Ferrari marka aracı ile ayrılırken; eşi, çocuklarıyla birlikte Nani'nin kendisine aldığı Audi Q7'ye bindi. Bebek arabasını bagaja yerleştirmekte güçlük çeken Nani'nin imdadına eşi yetişti.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgökhan gönül  saat  hırsızlık