UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAVUZ SEÇKİN'İN EN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNDEN BİRİ KEL OLMASIYDI! ÜNLÜ KOMEDYENİN ŞİMDİKİ HALİNE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!..

YAVUZ SEÇKİN'İN EN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNDEN BİRİ KEL OLMASIYDI! ÜNLÜ KOMEDYENİN ŞİMDİKİ HALİNE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!..

YAVUZ SEÇKİN'İN EN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNDEN BİRİ KEL OLMASIYDI! ÜNLÜ KOMEDYENİN ŞİMDİKİ HALİNE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!..

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin “Oldu mu Şimdi” isimli sinema filmiyle sinemaseverlerin karşısına bu kez dolandırıcı rolü ile çıkıyor. Bir mafya komedisi olan "Oldu mu Simdi" filminde Seçkin, özel yapılan protez saç ile oynuyor. 

Ünlü komedyen dolandırıcı Yaşar karakterini oynuyor.

Yapımcılığını PPM yapımın, yönetmen koltuğunda ise Kenan Öztürk’ün oturduğu bir mafya komedisi olan “Oldu mu Şimdi” sinema filminin çekimleri İstanbul'da başladı. Rol gereği ünlü komedyen Yavuz Seçkin'e protez sac yapıldı.

Günlük hayatında da protez saçı zaman zaman kullanan Seçkin,  "Eve bazen protez sacla gidiyorum, bazen de bıyıkla 4 yaşındaki kızım hala babasının ne iş yaptığını çözemedi. Bu günlerde herkesin gülmeye ihtiyacı var. Gülmek isteyen herkes Nisan ayında filmimizi izlemeye gelebilir. Durmaksızın güldürecek bir film geliyor " dedi.

Filmin Konusu; Doğduğu günden beri hayatı yanlış anlamalar yüzünden mahvolan  Yaşar. Yine bu tip bir anlama sonucu hapse girer. Hapiste tanıştığı Ömer en yakın dostu olur. Hapisten çıktıktan sonra Ömer’le birlikte birçok dolandırıcılık işi yaparlar. Ama her defasında yakalanıp tekrar hapse girerler. En son hapisten çıktıklarında tövbe etmeye karar verirler. Helal yollu para kazanacaklardır artık. O gün tövbe etmek için camiye gittiklerinde kimi kimsesi olmayan bir cenazenin kaldırılmasına yardım ederler. Yaptıkları bu yardım başlarına talih kuşu kondurur. Ölen kişi aslında zengin bir iş adamıdır. Ve “cenazemi kim kaldırırsa mal varlığımda onundur” demiştir. Yaşar ve Ömer bir anda uluslararası nakliyat işi yapan bir firmanın başına geçerler.

Oyuncu kadrosu; Yavuz Seçkin (Yaşar), Seda Güven (Lara), Serkan Şengül (Ömer), Emre Mutlu (Davut), Oğuzhan Yıldız (Şit), Hüseyin Elmalıpınar (Kolpa Necmi), Orhan Aydın (Ankaralı Vedat), Yıldırım Öcek (Müsteşar Eşref), Haldun Boysan (İmam-Gürcan), Muhlis Asan (Himmet), Yakup Yavru (Şeyh), Esra Sönmezer (Müdür)

Bol kahkahalı film olan olan “Oldu mu Şimdi” Nisan ayında vizyona girecek.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyavuz seçkin  oldu mu şimdi