UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KESHA ZOR GÜNLER YAŞIYOR!.. ÜNLÜ ŞARKICIYA İLK YARDIM BAKIN KİMDEN GELDİ?

KESHA ZOR GÜNLER YAŞIYOR!.. ÜNLÜ ŞARKICIYA İLK YARDIM BAKIN KİMDEN GELDİ?

KESHA ZOR GÜNLER YAŞIYOR!.. ÜNLÜ ŞARKICIYA İLK YARDIM BAKIN KİMDEN GELDİ?

Yapımcısı ve Sony'ye 2014 yılında dava açan pop yıldızı Kesha'nın davayı kaybetmesi üzere birçok ünlü isim şarkıcıya yardım etmek için kampanya başlattı. Davanın açıldığı günden bu yana iş teklifi alamayan Kesha'ya yardım etmek isteyen Taylor Swift, arkadaşına 250 bin dolar bağışladı.

Kesha geçtiğimiz cuma günü gerçekleştirilen dava duruşma sonunda 2014 yılında yardımcısı ve Sony'ye karşı açtığı davayı kaybetti. Yardımcısı tarafından tecavüz edildiğini ve bu sebepten dolayı Sony ve yardımcısıyla imzalanan sözleşmenein feshedilmesini talep eden Kesha davayı kaybedince sözleşmeye sadık kalmak zorunda kaldı.

ÜNLÜLER YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Bu saatten sonra aynı yardımcıyla birlikte çalışamayacağını belirten Kesha 2014 yılından bu yana hiçbir iş teklifi alamıyor. Ciddi maddi sıkıntıları yaşayan ünlü pop yıldızı için birçok ünlü isim yardım kampanyası başlattı.

ARKADAŞINA 250 BİN DOLAR BAĞIŞLADI

Kesha'nın yakın arkadaşı Taylor Swift ise arkadaşını bu sıkıntılı dönemde yalnız bırakmadı. Kesha'nın avukat ve dava masraflarını üstlenen Swift, pop yıldızına bir de 250 bin dolar bağışladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkesha  taylor swift